Consulenten in België

Wasbare luier consulten in België

Ook in België kun je terecht voor een gratis wasbare luier consult bij één van onze consulenten. Onze consulten zijn altijd één-op-één, zodat er alle tijd is voor jullie specifieke wensen en vragen. Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers in de Benelux met bekende merken zoals TotsBots, Little Lamb en Petit Lulu, maar ook met exclusieve merken zoals Lighthouse Kids Company en Elskbar. Onze consulenten hebben van heel veel verschillende merken wasbare luiers in huis. Een consult bij Nappy's.nl geeft je de mogelijkheid om je te laten informeren over het grootste assortiment aan herbruikbare luiers van de Benelux. Door onze ruime keuze helpen we je beste wasbare luier voor jou en je kindje te vinden. We hebben ook een uitgebreid huurassortiment, zodat je op een goedkope manier uit kan testen welke herbruikbare luiers het beste bij jou en je kindje past.

Vanaf €50,00 wordt je bestelling gratis naar België verzonden (exclusief huurpakketten). Nappy's.nl rekent slechts €4,95 aan verzendkosten bij bestellingen van minder dan €50,00. Nappy's.nl verzendt iedere werkdag alle pakketten die voor 15.30 uur besteld en betaald zijn. Op basis van informatie van onze klanten blijkt dat de pakketten in bijna alle gevallen de eerstvolgende dag in Vlaanderen in huis zijn. 

Je kunt op deze pagina de consulent vinden die het dichtst bij jou in de buurt woont. Je kunt ook kijken op de Google Maps kaart.
 

Consulenten in België


Zwevegem - Lore Gousseau

Lore GousseauHoi, ik ben Lore Gousseau, geboren in 1992, en trotse mama van 2 wasbare luierkontjes.
Toen onze oudste dochter geboren werd wist ik niet eens dat wasbare luiers nog bestonden. Dat was in vele mensen hun ogen "ouderwets" en "vuil". De nieuwsgierigheid won het toch, maar na wat computerwerk duizelde het in mijn hoofd van al die keuze.
Na een leuk consult zijn we erin gevlogen en hebben we al die mensen het tegendeel bewezen, want geloof me wasbare luiers zijn in de verste verte niet ouderwets of vuil maar net heel leuk en gemakkelijk.
Ben je nieuwsgierig naar wasbare luiers maar zie je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer? Dan kan het helpen om de luiers eens te zien en voelen met de daarbijhorende uitleg. Stuur me gerust een mailtje en met een gezellig aperitiefje bij kunnen we alles eens overlopen.
Tot later!

loregousseau@nappys.be
0032 (0) 492 628 624

Denderleeuw - Katrien Heylen

Consulent DenderleeuwIk ben Katrien (°'80) en heb samen met Ronald 4 dochters. Laïs (°2001), Emmely (°2002), Jennifer (°2003) en Jitske (°2007).

Wij zijn sinds de zomer van 2019 een pleeggezin en kregen er op deze manier 2 spookjes bij (°2018 en °2019). Ik ben thuis om de zorg voor Jitske op me te nemen, zij heeft een uitgebreide medische pathologie.

Enkele jaren gelden waren we op zoek naar een alternatief voor de wegwerpluiers van Jitske, aangezien ze hier af en toe allergisch op reageerde. Ik kwam via een Facebook groepje in aanraking met wasbaar maandverband en toen ontdekte ik ook wasbare luiers! Het was een hele zoektocht om de juiste luiers voor haar te vinden, maar het lukte ons! En het werd een hobby en misschien ook wel een beetje een verslaving voor me!

Ik woon in Denderleeuw, maar woonde jaren in het Waasland en wil gerust nog eens afzakken om iemand op weg te helpen.

Ik laat je graag kennismaken met wasbare luiers en help je met veel plezier in je zoektocht! 

Denderleeuw
katrienheylen@nappys.be
0032 (0) 474 42 82 05

Arendonk - Griet Melis


Griet MelisHoi, ik ben Griet, geboren in 1982, gehuwd met de geweldigste vrouw van de wereld en we hebben 1 dochter Lily van 8 jaar. Zij heeft, jammer genoeg, nooit in de wasbare luiers gezeten omdat ik de wasbare luiers nog niet ontdekt had...Jong en onbezonnen was ik toen nog, maar ze zeggen dat het verstand komt met de jaren ... ;-) Ondertussen zijn wij ook crisis/ kortdurende pleegzorgers van kindjes tussen 0 en 5j. Telkens woont hier dus 1 ander kindje in huis. Drie kindjes geleden zijn we overgestapt op wasbare billendoekjes (owv gevoelige huid en allergische reacties), vorig kindje zijn we nog een stapje verder gegaan en hebben we wasbare luiers aan het testen geweest. Wat een geweldig systeem is dit! Geen rode billetjes meer, altijd luiers in huis, veel minder afval, geen geurhinder, ... Zoals je hoort, dolenthousiast dus!
Voor de rest ben ik afgestudeerd als vroedvrouw, ben ik tewerkgesteld als verpleegkundige en wil ik me gaan verdiepen in de draagwereld. Tussendoor wil ik jullie graag meer info geven over wasbare luiers, jullie ze laten voelen, zien, ruiken, ...Kortom heel veel vertellen en mijn enthousiasme verspreiden om meer baby's, peuters en kleuters in de wasbare luiers te zien... 

Jullie vragen/twijfels kunnen jullie ook bij mij kwijt en ik ga er alles aan doen om jullie een eerlijk antwoord te geven. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om het wasbare gegeven meer op de kaart te zetten in België!

Hopelijk tot snel! 
Groetjes

Arendonk
+32(0)479956108
grietmelis@nappys.be

Genk - Dorien Oyen

Dorien OyenIk ben Dorien, getrouwd met Jelle en mama van 2 schattige luierkontjes met bijbehorende kindjes, Pieter en Lena. In mijn vrije tijd blog ik over van alles en nog wat, allemaal in het teken van onze semi-hippie opvoeding. Aan enthousiasme is hier - net als aan luiers - geen gebrek. Ik help je met plezier de wondere wereld van de wasbare luiers een beetje beter kennen.

Bosblook 34
3600 Genk
België
+32(0)476893933
dorienoyen@nappys.beZoersel - Tinny Verachtert

Tinny VerachtertMijn naam is Tinny. Mijn vriend en ik zijn de trotse ouders van een zoontje (2018)! We waren er vrij snel uit dat we voor wasbare luiers wilden gaan, omdat we overtuigd zijn van alle voordelen. In eerste instantie dachten we aan het milieu. Toen kwamen we te weten dat het ook gezonder is, baby's sneller zindelijk zijn en het goedkoper is op het einde van de rit. De knoop was doorgehakt en het enthousiasme was groot, maar toen begon voor ons de zoektocht naar de geschikte luier. Het gaat niet alleen om wat je zelf belangrijk en handig vindt, maar ook om waar je baby nood aan heeft. Er zijn enorm veel mogelijkheden en geloof me, het is een boeiend wereldje! Als consulent help ik je graag door de verschillende systemen en merken te laten zien, voelen en zelfs te proberen. Ik geef graag een antwoord op al je vragen.

In het dagelijks leven werk ik als jobcoach. We hebben 2 bejaarde honden en 4 katten waar zoonlief al dikke vriendjes mee is. Als jullie er niet zo'n fan van zijn, zorg ik er natuurlijk voor dat ze tijdens het consult in een andere kamer zijn.

Word je al wat nieuwsgieriger? Hopelijk tot binnenkort dan! :-)

Zoersel
+32476546266
tinnyverachtert@nappys.be

 Wezemaal - Els Schoovaerts

Wezemaal - ElsHallo!
Ik ben Els, een jonge sportieve moeder, en woon samen met mijn vrouw, ons dochtertje (dec '17) en een ondeugende kater in Wezemaal (Rotselaar).
Ik werk in de ICT sector, en in mijn vrije tijd geef ik voetbaltraining aan de allerkleinsten (4-6j).
Bij de geboorte van ons dochtertje zijn we gestart met wegwerpluiers, maar na een tijdje  zijn we ons, vooral vanwege de hoge kosten voor de aankoop en het afval van de wegwerpluiers, beginnen oriënteren op de wasbare luiers. We waren meteen enthousiast en zijn intussen ook overgestapt naar wasbare billendoekjes en wasbaar maandverband. Niet enkel beter voor het milieu, maar ook goed voor de portemonnee !

Heb  je vragen over wasbare luiers, of zie je door de bomen het bos niet meer, dan maak ik je graag wegwijs doorheen de verschillende systemen van de herbruikbare luiers.

Stuur me gerust een berichtje, dan bel of mail ik je terug. Tot binnenkort ?!

Wezemaal

elsschoovaerts@nappys.be
0032 (0)495 796636

Page Speed