Over onze consulten

Een wasbare luier consult is vaak dé manier om een juiste keuze te maken voor een bepaald type luier. De informatie over wasbare luiers op internet is enorm, en ook de grote hoeveelheid aan systemen en merken maakt het er niet makkelijker op. Tijdens een consult kun je kosteloos advies krijgen over wasbare luiers. Je leert de verschillen tussen de systemen die verkrijgbaar zijn en je krijgt per systeem de voor- en nadelen te horen. Je kunt de luiers in het echt zien, voelen en uitproberen op een pop, of misschien zelfs wel op je eigen kindje!


Een wasbare luier consult bij Nappy's.nl

Onze consulenten zijn echte fans van het wasbaar luieren, met een grote dosis enthousiasme én kennis! Zij hebben bijna ons hele assortiment aan wasbare luiers in huis en gebruiken alle luiers zelf op hun eigen kinderen. Zo hebben ze eigen ervaring met alle luiers die wij verkopen en kunnen zij je eerlijk informeren over de verschillende soorten luiers.


Waarom een consult bij Nappy's.nl?

Voor veel nieuwelingen in de wasbare luier wereld is al die informatie over merken en systemen vaak behoorlijk overweldigend. Je kunt lezen tot je een ons weegt, maar wat is voor jou en je kindje(s) nou echt het beste systeem? Met een consult kun je al die systemen eens in het echt zien en krijg je er live uitleg bij. Zo kun je de informatie veel beter tot je nemen en kun je ook direct al je vragen stellen. En het is nog hartstikke gezellig ook! 

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van alle Nederlandse en Belgische webshops. Onze consulenten hebben al deze merken in huis en hebben ook kennis en eigen ervaring met deze merken. Je kunt dus rekenen op een onafhankelijk advies, of je nou voor een goedkoop merk wilt gaan, of een duurder A-merk. 

Onze consulenten werken niet op commissie basis, maar worden door ons betaald per gegeven consult. Dit vinden wij wel zo eerlijk richting de consulent, maar ook zeker richting jou als klant. Een consult wordt hiermee geen verkooppraatje, maar een eerlijk adviesgericht gesprek. Voor jou als klant is een consult uiteraard gratis. Nappy's.nl is uniek met deze opzet voor een consult. Wij waarborgen hiermee dat consulenten geen financiële prikkel hebben om meer of duurdere luiers te adviseren dan passen binnen jouw budget, behoefte en/of wensen. 

Naast een uitgebreid koop-assortiment, hebben wij ook een ruim huur-assortiment. Vrijwel alles wat wij verkopen, kun je ook eerst huren. Heb je tijdens een consult een idee gekregen over een bepaald merk of systeem, dan kun je dat dus eerst op je gemak uittesten zonder dat je een grote uitgave hoeft te doen. Als je nog niet bevallen bent is het ook mogelijk om een newborn pakket te huren, om de eerste weken of maanden te overbruggen. Je overbrugt dan de newborn periode waarin One Size luiers nog niet zo mooi passen en na die periode weet je ook veel beter welk systeem bij jou en je kindje past.

Met ons uitgebreide consulentennetwerk vind je altijd iemand bij jou in de buurt. Op de pagina 'Vind een consulent' zie je alle consulenten staan. Je kunt een consulent bij jou in de buurt aanklikken om alvast een beetje kennis te maken met deze consulent. Elke consulent stelt zich namelijk even voor. Zo heb je alvast een beetje een idee bij wie je straks aan tafel zit. Ben je allergisch voor bepaalde huisdieren, dan kun je kijken of er een andere consulent in jouw buurt is die deze huisdieren niet rond heeft lopen. Al onze consulenten hebben trouwens een rookvrij huis, wel zo prettig=)

Wat hebben de consulenten in huis?

Onze consulenten hebben een groot gedeelte van ons assortiment wasbare luiers in huis. Dit betreft AIO (all-in-one) luiers, pocketluiers, SIO (snap-in-one) luiers, vouwluiers, voorgevormde luiers, overbroekjes en boosters/inleggers. Wil je graag een specifiek product zien, check dan eerst even bij je consulent of deze dat in huis heeft of vraag ons even. Dan laten wij weten bij welke consulent je dat kunt gaan bekijken. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@nappys.nl.
 

Interesse in een consult?

Wij hebben tientallen consulenten in Nederland en België. Er zit dus altijd wel een consulent bij jou in de buurt. Bekijk deze pagina om de dichtsbijzijnde consulent te vinden en maak een gratis en vrijblijvende afspraak om je persoonlijk te laten adviseren. 

Page Speed