Zuid-Holland

Consulenten in Zuid-Holland

Den Haag - Casey Schorr - Aviles

Consulent Den HaagHi, ik ben Casey, moeder van Marcus (April 2019) en helemaal fan van wasbare luiers. Vanaf mijn zwangerschap wisten we al dat we wasbare luiers wouden gebruiken. Voornamelijk voor het milieu. Maar alles verliep toch anders. De eerste weken na de bevalling waren behoorlijk zwaar en het voelde als een hele klus om gelijk te beginnen. We besloten te wachten en het rustig aan te doen. No rush & no pressure. Dat was voor ons de perfecte aanpak. Voordat we het wisten gebruikten we full-time wasbare luiers en kocht ik steeds meer. Niet omdat we niet voldoende hadden, maar ik vond ze gewoon erg leuk! Nieuwe systemen en merken testen doe ik dus ook met veel plezier! Consulente worden was de dus de volgende logische stap ;) 

Ik woon samen met mijn vriend in Den Haag tegen oud-Voorburg en oud-Rijswijk aan. Consulten zou kunnen zowel in het Nederlands, Engels als Spaans! 

Casey Schorr
caseyaviles@nappys.nl

Rijnsburg (Leiden) - Martine van Dijk

Martine van DijkHoi! Ik ben Martine van Dijk en woon met mijn mooie gezin in Rijnsburg, een dorp vlakbij Leiden. Naast mijn werk als docent wiskunde houd ik mij graag bezig met alles wat leuk is, en daar vallen wasbare luiers zéker onder! Mijn man en ik hebben samen twee kinderen; een dochter L. van januari 2017 en zoontje T. van augustus 2018. Beide kinderen hebben al bijna hun hele leven wasbare luiers aan en weten dus niet beter - en wij ook niet. Twijfel je of je wasbare luiers wilt gebruiken? Of wil je het verschil tussen alle luiers voelen en zien? Kom gerust eens langs!

Rijnsburg
Nederland
martinevandijk@nappys.nl

Maasland - Laura Beijn-van der Hout

Laura Beijn-van der HoutMijn naam is Laura Beijn-van der Hout (1987). Geboren in Maassluis en trotse moeder van twee wasbare luierkontjes. In het dagelijks leven ben ik deels werkzaam als filmmaker. Docu, drama, museuminstallaties, videoclips, we maken echt van alles. Ik heb al meer dan 10 jaar erg veel plezier in mijn werk, vooral vanwege de veelzijdigheid. Geen dag is het zelfde. Daar naast heb ik sinds kort mijn eigen bedrijf in zwangerschaps- en babyfotografie, maak ik babykleding op bestelling en ben ik gestart met de Scrapnap wasbare luiers onder mijn eigen naar Laurabeijn.nl die ook op Nappy's.nl te koop zijn. Mijn man en ik wilde vanaf de geboorte van ons kindje wasbaar luieren, maar hebben zeker drie maanden nodig gehad om uit te vinden welk systeem ideaal voor ons is. Nu willen we nooit meer anders en snap ik niet meer waarom we die drie maanden eigenlijk nodig hadden! Ik ben super enthousiast over wasbare luiers én over Nappy's.nl. Het is erg leuk om mensen met vragen over wasbare luiers verder te helpen.

Dutch and English speaking

Maasland
Nederland
laurabeijn@nappys.nl
06-30432718

Pijnacker - Femke Hansma 

Consulent PijnackerIk, Femke, woon samen met mijn man en dochters (2018 en 2021) in Pijnacker. Ik ben gepassioneerd over natuurlijk ouderschap en begeleid vanuit mijn bedrijf Madeliefste ouders met opvoedingsvragen vanuit deze visie.

Voor de geboorte van mijn oudste dochter kocht ik een 24tal wasbare pocketluiers tweedehands via internet. Het duurde nog twee a drie maanden na de geboorte van mijn dochter tot ik eindelijk kon beginnen met luieren, want toen was mijn dochter groot genoeg om er in te passen. Eigenlijk vanaf dag 1 ben ik fulltime gaan luieren en konden de wegwerp luiers (op een aantal vakantietrips na) de kast in. Na het begin viel het mij gelijk op hoe makkelijk, goedkoop en besparend wasbare luiers zijn. Sindsdien is mijn enthousiasme voor wasbare luiers alleen maar gegroeid. Inmiddels heb ik met nog veel meer merken wasbare luiers ervaring en hoop ik andere ouders te helpen bij het vinden van de juiste luier. 

Je bent van harte welkom om langs te komen voor meer uitleg over wasbare luiers, de voordelen, de systemen, de merken, hoe te gebruiken, hoe te wassen en veel meer. Hopelijk tot snel!

Femke Hansma
femkehansma@nappys.nl
06-33836996 (ook via WhatsApp te bereiken)

Zuidland - Madelaine Jonkers

Consulent ZuidlandWe zijn Lineke en Madelaine met onze dochter Juul (2018). Sinds de geboorte draagt Juul wasbare luiers en we zijn zo enthousiast dat ze zelfs meegaan op autovakantie. Ook hebben we ervaring met wasbare billendoekjes en zoogkompressen. We vinden het leuk om jullie er alles over te vertellen, te laten zien en vragen te beantwoorden. Mail of bel gerust met een vraag of voor een consult.

Zuidland
madelainejonkers@nappys.nl
06-23303078

Groot-Ammers - Roos Korevaar

Roos KorevaarHey daar!

Ik ben Roos Korevaar (1985) en ben met Nijs Korevaar (1985) sinds mei 2018 ouders geworden van baby Suze! Alle clichés zijn waar: ze is superknap, heel slim en bijzonder leuk! Vanaf het begin was ik enthousiast over wasbare luiers. Ik vind het erg leuk om dingen anders dan anders te doen, geef om het milieu en houd erg van kleur en printjes. We moesten natuurlijk wel zien of het echt zo goed ging werken als ik hoopte. Inmiddels zijn we al een hele tijd bezig en Suze draagt nooit pampers. Ik en mijn man willen echt niet meer anders, zelfs met kamperen nemen we de luiers mee. :D 

Door de maanden heen ben ik steeds meer soorten gaan ontdekken en weet ik nu dat een goede consulent echt nodig is om erachter te komen wat jij wilt en wat voor jou werkt. Ik help je graag! Je bent van harte welkom voor informatie over het hoe en wat van wasbare luiers!

Kerkstraat 37
2964 BT Groot-Ammers

rooskorevaar@nappys.nl

06-18797609

Page Speed