Zuid-Holland

Consulenten in Zuid-Holland

Katwijk aan Zee - Casey Schorr - Aviles

Consulent Den HaagHi, ik ben Casey, moeder van Marcus (April 2019) en helemaal fan van wasbare luiers. Vanaf mijn zwangerschap wisten we al dat we wasbare luiers wouden gebruiken. Voornamelijk voor het milieu. Maar alles verliep toch anders. De eerste weken na de bevalling waren behoorlijk zwaar en het voelde als een hele klus om gelijk te beginnen. We besloten te wachten en het rustig aan te doen. No rush & no pressure. Dat was voor ons de perfecte aanpak. Voordat we het wisten gebruikten we full-time wasbare luiers en kocht ik steeds meer. Niet omdat we niet voldoende hadden, maar ik vond ze gewoon erg leuk! Nieuwe systemen en merken testen doe ik dus ook met veel plezier! Consulente worden was de dus de volgende logische stap ;) 

Consulten zou kunnen zowel in het Nederlands, Engels als Spaans! 

Casey Schorr
caseyaviles@nappys.nl


Maasland - Laura Beijn-van der Hout

Laura Beijn-van der Hout

Mijn naam is Laura Beijn-van der Hout (1987). Geboren in Maassluis en trotse moeder van twee wasbare luierkontjes. Mijn werkende carrière begon als filmmaker. Na ruim 10 met veel plezier in dienst gewerkt te hebben ben ik in 2018 als zelfstandige begonnen. Creatief duizendpoot dekt het best de lading. Mijn man en ik wilde vanaf de geboorte van ons eerste kind wasbaar luieren, maar hebben zeker drie maanden nodig gehad om uit te vinden welk systeem ideaal voor ons is. De tweede heeft nooit wegwerp aan gehad en we willen echt nooit meer anders. Waarom hadden we die drie maanden bij de eerste eigenlijk nodig?! Ik ben super enthousiast over wasbare luiers én over Nappy's.nl. Het is erg leuk om mensen met vragen over wasbare luiers verder te helpen.

Dutch and English speaking

Maasland
Nederland
laurabeijn@nappys.nl
06-30432718

Pijnacker - Femke Hansma 

Consulent PijnackerIk, Femke, woon samen met mijn man en dochters (2018 en 2021) in Pijnacker. Ik ben gepassioneerd over natuurlijk ouderschap en begeleid vanuit mijn bedrijf Madeliefste ouders met opvoedingsvragen vanuit deze visie.

Voor de geboorte van mijn oudste dochter kocht ik een 24tal wasbare pocketluiers tweedehands via internet. Het duurde nog twee a drie maanden na de geboorte van mijn dochter tot ik eindelijk kon beginnen met luieren, want toen was mijn dochter groot genoeg om er in te passen. Eigenlijk vanaf dag 1 ben ik fulltime gaan luieren en konden de wegwerp luiers (op een aantal vakantietrips na) de kast in. Na het begin viel het mij gelijk op hoe makkelijk, goedkoop en besparend wasbare luiers zijn. Sindsdien is mijn enthousiasme voor wasbare luiers alleen maar gegroeid. Inmiddels heb ik met nog veel meer merken wasbare luiers ervaring en hoop ik andere ouders te helpen bij het vinden van de juiste luier. 

Je bent van harte welkom om langs te komen voor meer uitleg over wasbare luiers, de voordelen, de systemen, de merken, hoe te gebruiken, hoe te wassen en veel meer. Hopelijk tot snel!

Femke Hansma
femkehansma@nappys.nl
06-33836996 (ook via WhatsApp te bereiken)

Dordrecht - Anne Muijen

Anne Muijen - DordrechtHi,

Mijn naam is Anne en ik woon in Dordrecht, samen met mijn man Graham. In de zomer van 2021 zijn wij papa en mama geworden van Noam. We vinden het heel gezellig met de kleine man erbij en genieten volop.
Tijdens mijn zwangerschap kwam ik de optie voor wasbare luiers tegen. Meteen was ik verliefd op de vrolijke printjes en schattige luierkontjes. Want behalve dat het ecologisch zo veel beter is, is het ook bijna gewoon een fashion-statement! Het verbaasde me dat dit niet meer bekendheid heeft nog.
Ik wilde eigenlijk meteen van start met wasbaar... Maar zonder nog enige ervaring en zonder ooit uitleg over wasbare luiers gehad te hebben, is het zo moeilijk te weten hoe te beginnen! Ik twijfelde lang over een eerste aankoop, want wat als later zou blijken dat het niks voor ons is? Achteraf ben ik enorm blij dat ik de stap gemaakt heb om wasbare luiers te gebruiken. Ik zou echt niet anders meer willen!
Ik vind het dan ook heel leuk om jou hier ook mee op weg te helpen. Je bent welkom bij mij, dan laat ik je alles graag zien. Ik help je graag om te ontdekken wat voor jouw kindje(s) en jouw persoonlijke situatie de fijnste luiers zijn. Ik sta je graag te woord per mail of per telefoon." 

Anne Muijen
Dordrecht
06-28256424
annemuijen@nappys.nl

Groot-Ammers - Roos Korevaar

Roos KorevaarHey daar!

Ik ben Roos Korevaar (1985) en ben met Nijs Korevaar (1985) sinds mei 2018 ouders geworden van baby Suze en maart 2022 ouders van baby Rosie! Alle clichés zijn waar: ze zijn superknap, heel slim en bijzonder leuk! Vanaf het begin was ik enthousiast over wasbare luiers. Ik vind het erg leuk om dingen anders dan anders te doen, geef om het milieu en houd erg van kleur en printjes. We moesten natuurlijk wel zien of het echt zo goed ging werken als ik hoopte. Inmiddels zijn we al een hele tijd bezig. Ik en mijn man willen echt niet meer anders, zelfs met kamperen nemen we de luiers mee. :D 

Door de maanden heen ben ik steeds meer soorten gaan ontdekken en weet ik nu dat een goede consulent echt nodig is om erachter te komen wat jij wilt en wat voor jou werkt. Ik help je graag! Je bent van harte welkom voor informatie over het hoe en wat van wasbare luiers!

Kerkstraat 37
2964 BT Groot-Ammers

rooskorevaar@nappys.nl

06-18797609