Noord-Holland

Amsterdam - Tania Forshtadt

Consulent Amsterdam TaniaI am Tania, I live in Amsterdam Noord together with my wonderful son Liam (2019) and my partner Reto.
Our adventure in the Netherlands started in 2012 during a spontaneous weekend where we fell in love with each other and with Amsterdam. Exactly one year later we moved here, I from Israel and Reto from Switzerland. We both work in tech but are very concerned with what is happening in the world and specifically climate - so here we are, diapering with cloth and love.
We knew we want to cloth diaper already during the pregnancy, and I tried putting Liam's first cloth diaper on when he was 12 days old - we never went back to disposables! (well, technically we still used some disposables in the start because we didn't have enough cloth).

We didn't have anybody close by to advise us about cloth diapers, fit, material and absorbency and in fact I didn't know about Nappy's.nl. This was a bumpy ride and at time frustrating. I am very excited to help anybody on their cloth nappy journey - wherever they may be in it, just having some questions, finding the best fit for a small new born, choosing one size, upgrading absorbency at 4-6 months and hopefully soon even how to say goodbye to nappies and reduce absorbency and bulkiness :-)

Feel free to reach out and schedule a chat - during Corona that would be online, and after you are always welcome at my place in de Bongerd, Amsterdam.

taniaforshtadt@nappys.nl
Amsterdam

Beverwijk - Rianne Roosen

Consulent Haarlem RianneHey!

Wat leuk dat je bij mij terechtkomt en een consult overweegt. Op deze manier kun je veel luiers zien, voelen en testen. Ook help ik jullie een beetje op weg in de wondere wereld van wasbare luiers. Want met zoveel keuze, kan dat best lastig zijn!

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Rianne Roosen en woon samen met mijn vriend en onze zoon (2020) in Beverwijk. Wij zijn echte familiemensen en houden ervan om de natuur in te gaan. Kamperen doen we bij lekker weer ook graag. Daarnaast zijn we sportief, doen we graag een bordspelletje en houden van gezelligheid. Ik werk als glazenier in Santpoort-Noord, ik maak glas-in-loodramen.

Toen wij begonnen met wasbare luiers hebben we alles zelf uitgezocht en misten we het enorm dat er geen winkel was waar we de luiers konden zien en voelen. Een consulent in de buurt was er niet, ook waren er geen inloopavonden vanwege corona. We hebben toch doorgezet en een pakket gehuurd om zo op weg te raken.

Tussen alle hobby’s, weekendjes weg en speelafspraakjes door leg ik jullie graag alles uit over wasbare luiers! Aan onze keukentafel laat ik jullie kennismaken met alle wasbare luiers die wij in huis hebben. Ik laat jullie de verschillende systemen zien en natuurlijk kunnen we de luiers ook testen. Als de baby er (nog) niet is, heb ik een knuffel die goed stil kan liggen.

Lijkt het je leuk om langs te komen? Stuur me een mailtje, dan maken we een afspraak!

Tot snel, Rianne Roosen
rianneroosen@nappys.nl

Alkmaar - Karin de Lange

Consulent Alkmaar KarinHoi! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wasbare luiers en overweegt om een consult te nemen! Ik ben Karin en woon samen met mijn man, dochter (2018) en twee poezenbeesten in het mooie Alkmaar. 

Mijn wasbare luier avontuur is begonnen toen mijn dochtertje vijf maanden was. In mijn zwangerschap had ik er al weleens iets over gelezen en vond dit wel interessant maar er was toen niemand in mijn omgeving die dit deed en daarnaast kwam zoveel op mij af bij de geboorte van onze dochter en het mama zijn, dat deze interesse een beetje naar de achtergrond verdween. Totdat de volle en tevens stinkende vuilcontainer ging mij steeds meer tegenstaan. Toen ben ik actief op zoek gegaan naar de mogelijkheden in wasbaar luieren. Dit was in begin echt zo zoeken!

Wat zijn nu fijne en passende systemen voor mijn kindje? Een fijn consult bij een consulente in deze regio, heeft mij toen heel erg geholpen. Inmiddels heb ik een mooie verzameling met prachtige luiers (die nog steeds groeit omdat er dan weer een heel tof nieuw printje is of nieuw merk wat ik graag wil testen). 
Helaas stopt de consulente in deze regio door een verhuizing met haar werk en omdat ik het destijds zo waardevol heb gevonden en het ontzettend leuk vind om over wasbare luiers te praten en samen op zoek te gaan naar wat het meest passende systeem is voor een kindje, neem ik het stokje van haar over! 

Tijdens een consult bij mij aan de keukentafel kan ik je van alles vertellen en laten zien over alle verschillende systemen. En een super fijn pluspunt, je kunt alles ook even proberen! Nog een buikbaby? Dan hebben we ook een grote pop waar je wat op kunt testen, om het zo toch een beetje te kunnen ervaren;) Hopelijk tot snel!

Do you rather prefer to have an English spoken consult? No problem. We can do it in English as well! Looking forward to meet you! 

karindelange@nappys.nl
Alkmaar

Purmerend - Nicky Stengewis - de Pater

Consulent Purmerend

 

Hoi! Ik ben Nicky Stengewis - de Pater, samen met mijn man, zoon Mikolaj (2018) en dochter Leonore (2020) woon ik sinds begin 2019 in Purmerend.


Tijdens mijn zwangerschap was ik al overtuigd van het gebruik van wasbare luiers. Ik weet niet meer hoe ik op het idee kwam, maar het was niet eens een overweging. Hoe dichterbij de bevalling kwam, hoe meer ik begon te twijfelen. Ik googelde wat en bestelde wat, maar had eigenlijk geen idee. Helaas was ik toen niet bekend met het bestaan van consulenten, want dat had me waarschijnlijk een aantal miskopen voorkomen.
Uiteindelijk hebben wij heel veel verschillende systemen uitgeprobeerd om tot het juiste systeem voor onze zoon te komen.

Ik ben fan van wasbare luiers en deel mijn enthousiasme graag met anderen. Ik hoop (toekomstige) ouders te laten zien wat er allemaal mogelijk is en welke voordelen wasbaar heeft. Wie weet worden jullie net zo enthousiast als ik!

Bij ons huis is parkeerruimte genoeg en het treinstation is op 5 minuten lopen.

Nicky Stengewis - de Pater
Purmerend

nickystengewis@nappys.nl

Page Speed