Noord-Brabant

Consulenten in Noord-Brabant

Oudenbosch (Roosendaal) - Noortje van Merode

Noortje van MerodeHoi, hoi!
Ik ben Noortje, consulente voor Nappy's.nl in Oudenbosch NB. In april 2017 is onze zoon geboren en met dat hij 10 dagen oud was zijn we wasbare luiers gaan gebruiken en we willen nooit meer anders! Ik zou jou/jullie graag informeren over de mogelijkheden&voordelen van wasbare luiers. We zijn in december 2016 naar een oude boerderij verhuisd en mijn man doet de verbouwing helemaal zelf, ik houd me meer bezig met de inrichting ;-) Buiten hebben we wat dieren lopen in de wei en binnen onze hond (tijdens het consult zal ze niet in dezelfde ruimte zijn). 

Wil je meer weten over wasbare luiers en wat Nappy's.nl voor jou kan betekenen bel, sms, app of mail mij, dan plannen we een consult. 
Groetjes, Noortje. 

Zeggeweg 2A
4731 SH Oudenbosch
Nederland
noortjevanmerode@nappys.nl
06-19685937 

Dorst (Breda) - Stephanie Poot

Stephanie PootHi! Ik ben Stephanie Poot, 30 jaar en woon samen met Paul in een klein dorpje naast Breda genaamd Dorst. Sinds 2017 hebben wij een zoontje en al tijdens de zwangerschap hebben wij informatie opgezocht over wasbare luiers. Toen onze zoon 3 maanden was zijn we ook echt begonnen met wasbare luiers. En nu willen we nooit meer terug! Wat fijn om altijd luiers in huis te hebben en er is niets leuker dan een vrolijke luierwas in de tuin in plaats van een zak stinkende luiers. En een schonere wereld (al is het maar een klein beetje) voor onze kleine man vinden wij een fijn gevoel! 

Wij zijn mega enthousiast en ook grootouders en het kinderdagverblijf hebben we inmiddels enthousiast gekregen. Wasbare billendoekjes en snoetenpoetser zijn bij ons ook populair, dus ook daar kan ik je over informeren. 

Wil jij graag onze ervaringen horen, meer informatie krijgen en de luiers eens voelen en bekijken? Boek dan een consult bij mij! Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee vertel ik je alles over de wasbare luiers en kun je al je vragen stellen. Hopelijk ga je dan net zo enthousiast als wij en vol informatie naar huis!

Dutch and English speaking
Dorst (Breda)
stephaniepoot@nappys.nl
06-46174793

Tilburg - Denise Morcus

Tilburg - Denise

Heey! Mijn naam is Denise en woon samen met mijn vriend Sidney en dochtertje Lynette in Tilburg. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Product Owner/Business Analist voor een IT bedrijf. Ik ben dol op sporten (tennis, hardlopen, snowboarden) en heb een enorme passie voor koken/bakken en duurzaamheid. En vanuit dat laatste komt dus ook mijn liefde voor wasbare luiers voort!

Lang voordat Lynette geboren was wisten we dat we niet wilden bijdragen aan de grote luierafvalberg.. maar hoe dan?! Er zoveel verschillende systemen en luiers.. Na veel inlezen, onderzoeken en proberen zijn we er achter gekomen wat voor ons werkt en nu willen we niet meer anders! Daarom wil ik ook graag anderen helpen met hun zoektocht!

Ben je nieuwsgierig naar wasbare luiers maar zie je door de bomen het bos niet meer? Kom vooral langs voor een kop koffie of thee, dan leg ik je uit over de verschillende systemen en laat verschillende luiers zien om er achter te komen wat voor jou/jullie werkt!
Ook met andere dingen zoals wasbare billendoekjes, wetbags, inlegvellen en wastips kan ik je uiteraard op weg helpen!

Stuur me een mailtje of appje, en dan maken we een afspraak!

Groetjes, Denise

Tilburg
denisemorcus@nappys.nl
06-81086957

Mierlo - Julianna Feron

Mierlo - Johanna

Hoi, ik ben Julianna. Ik spreek Nederlands, Engels en Hongaars.

My name is Julianna Feron. I am Hungarian but I have been living in the Netherlands since 2014. I live with my husband, Niek, we are the parents of Liza and Axel. I work as a birth doula in the Eindhoven area.
I started using cloth nappies when Liza was 8 months old. I started Elimination Communication with her back then and it became important for me that after every time her nappy got wet, I would give her a new one, but the number of used disposable nappies became huge; a lot of bags in the garage waiting for being transported to the "Milieustraat". So trying to use cloth nappies seemed a good idea.
At the beginning I struggled a lot, googled a lot because there was a huge supply of nappies. Different types, systems, styles, materials. I did not understand what is “AIO”, “SIO”, “pocket luier/nappy”. After a while, it all became clear and there was no way back to disposable diapers anymore. Our daughter was potty trained at 21 months but 1 month later our son was born so I got a second chance to use our beautiful stash and even more, starting with a newborn set.
I can give you tips which could be the easiest option for the daycare, which one for grandma. And no worries, your partner will also learn it quicker than you think, beyond that he/she might want you to order a certain patterned nappy because that would look so cool or adorable :). I can also help you to understand the characteristics, absorbency of most of the materials, fabrics, types.
I am happy to help you and give advice, just reach out to me!

I speak Dutch, English and Hungarian.

+31628860224
juliannaferon@nappys.nl

Sint-Oedenrode - Eline Tjallinks

Eline Tjallinks Sint-OedenrodeMijn naam is Eline en samen met mijn vriend Stefan en zoontje Jari woon ik sinds 2017 in Sint-Oedenrode. Daarnaast heb ik een druk volleyballeven met 2 trainingen en 1 wedstrijd week en werk ik als fysiotherapeut.

Ik ben via mijn schoonzus in aanraking gekomen met wasbare luiers en toen wij de voors en tegens tegen elkaar afwogen konden wij maar op ding uitkomen; starten met wasbaar. En sindsdien geen moment spijt van gehad! Naast de leuke printjes (want zeg nou zelf, die kun je toch niet laten liggen) waren het kostenplaatje en het afval, of eigenlijk het gebrek daaraan voor ons doorslaggevend. 

Ik vertel je graag meer over mijn ervaring met wasbare luiers en hopelijk kan ik meer mensen met mijn enthousiasme ook over de streep trekken!

Sint-Oedenrode
elinetjallinks@nappys.nl

Berghem - Kim Broeksteeg - van Heesch

Kim - BerghemMijn naam is Kim Broeksteeg – van Heesch (1989). Getrouwd met Dick en moeder van onze zoon Stan (2020).


Hoe ben ik bij wasbare luiers gekomen? Door de eerste Corona perikelen i.c.m. met een zwangerschap heb ik veel tijd gehad om erover te lezen. Daarnaast werden onze nieuwe, te kleine containers geleverd en zag ik hoeveel afval die kleine bij elkaar verzamelde. Ik vond het de moeite waard om het te proberen en de vooringenomen mening van menig niet gebruiker van wasbare luiers naast mij neer te leggen. Open en eerlijk onderzoekend of het iets is dat wasbaar luieren. Is het dan echt zo’n vieze bende of veel werk? Dat wil ik wel eens weten door mijn eigen mening te vormen door het ook écht geprobeerd te hebben. Zo gezegd, dus zo gedaan.

Na de geboorte van Stan heb ik een gesprek gehad met iemand waarvan ik wist dat zij wasbare luiers had en gebruikte. Al mijn vragen werden beantwoord en eigenlijk had ik geen reden om het niét te proberen. Ik kon haar newborn maatje voor een leuke prijs overnemen en zo ben ik begonnen. Tijdens het uitproberen begon het grote luieroerwoud aangezien ik lekkage kreeg. Geen verandering in die zin, aangezien wegwerp ook regelmatig voor geel gekleurde rompers zorgde. Ik had nog nooit gehoord van opnamesnelheid of opnamehoeveelheid. Bamboe, hennep of microvezel? Welke stof neemt het meeste op? Of het snelste? Pocket, SIO, AIO of tweedelig? Ik dacht echt dat ik het systeem gevonden had maar ik bleek slechts een het topje van de ijsberg te weten. Daaropvolgend ben ik veel gaan opzoeken bij diverse webshops en heb ik nog wat spullen gekocht waarvan ik dacht dat het goed zou werken.

Dat was een verkeerde keuze en zo ben ik uitgekomen bij een consulente van Nappy’s. Iemand die zelf wasbare luiers gebruikt en haar eigen ervaringen kan vertellen. Zij heeft me wegwijs gemaakt in merken, systemen en de materialen. Hierna ben ik enkele luiers gaan huren en op basis daarvan heb ik mijn eerste set wasbare luiers gekocht die ik tot op de dag van vandaag nog steeds naar tevredenheid gebruik.

Wasbare luiers zijn voor mij een eyeopener op vele gebieden wat ik niet had verwacht, en inmiddels ben ik zelfs zo enthousiast dat ik dit graag wil delen met anderen. Twijfel je, net zoals ik in het begin, of je wasbare luiers wilt gebruiken? Of wil je meer weten over de systemen, materialen en wil ze gewoon even zien in het echt? Stuur me gerust een berichtje, dan spreken we bij mij thuis wat af. Ik kan je inmiddels alle ins en outs vertellen op het gebied van wasbare luiers.
Wij hebben honden die tijdens het consult in een andere ruimte verblijven.

Kim Broeksteeg - van Heesch
kimbroeksteeg@nappys.nl

 

Page Speed