Noord-Brabant

Consulenten in Noord-Brabant

Oudenbosch (Roosendaal) - Noortje van Merode

Noortje van MerodeHoi, hoi!
Ik ben Noortje, consulente voor Nappy's.nl in Oudenbosch NB. In april 2017 is onze zoon geboren en met dat hij 10 dagen oud was zijn we wasbare luiers gaan gebruiken en we willen nooit meer anders! Ik zou jou/jullie graag informeren over de mogelijkheden&voordelen van wasbare luiers. We zijn in december 2016 naar een oude boerderij verhuisd en mijn man doet de verbouwing helemaal zelf, ik houd me meer bezig met de inrichting ;-) Buiten hebben we wat dieren lopen in de wei en binnen onze hond (tijdens het consult zal ze niet in dezelfde ruimte zijn). 

Wil je meer weten over wasbare luiers en wat Nappy's.nl voor jou kan betekenen bel, sms, app of mail mij, dan plannen we een consult. 
Groetjes, Noortje. 

Zeggeweg 2A
4731 SH Oudenbosch
Nederland
noortjevanmerode@nappys.nl
06-19685937 

Dorst (Breda) - Stephanie Poot

Stephanie PootHi! Ik ben Stephanie Poot, 30 jaar en woon samen met Paul in een klein dorpje naast Breda genaamd Dorst. Sinds 2017 hebben wij een zoontje en al tijdens de zwangerschap hebben wij informatie opgezocht over wasbare luiers. Toen onze zoon 3 maanden was zijn we ook echt begonnen met wasbare luiers. En nu willen we nooit meer terug! Wat fijn om altijd luiers in huis te hebben en er is niets leuker dan een vrolijke luierwas in de tuin in plaats van een zak stinkende luiers. En een schonere wereld (al is het maar een klein beetje) voor onze kleine man vinden wij een fijn gevoel! 

Wij zijn mega enthousiast en ook grootouders en het kinderdagverblijf hebben we inmiddels enthousiast gekregen. Wasbare billendoekjes en snoetenpoetser zijn bij ons ook populair, dus ook daar kan ik je over informeren. 

Wil jij graag onze ervaringen horen, meer informatie krijgen en de luiers eens voelen en bekijken? Boek dan een consult bij mij! Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee vertel ik je alles over de wasbare luiers en kun je al je vragen stellen. Hopelijk ga je dan net zo enthousiast als wij en vol informatie naar huis!

Dutch and English speaking
Dorst (Breda)
stephaniepoot@nappys.nl
06-46174793

Sint-Oedenrode - Eline Tjallinks

Eline Tjallinks Sint-OedenrodeMijn naam is Eline en samen met mijn vriend Stefan en zoontje Jari woon ik sinds 2017 in Sint-Oedenrode. Daarnaast heb ik een druk volleyballeven met 2 trainingen en 1 wedstrijd week en werk ik als fysiotherapeut.

Ik ben via mijn schoonzus in aanraking gekomen met wasbare luiers en toen wij de voors en tegens tegen elkaar afwogen konden wij maar op ding uitkomen; starten met wasbaar. En sindsdien geen moment spijt van gehad! Naast de leuke printjes (want zeg nou zelf, die kun je toch niet laten liggen) waren het kostenplaatje en het afval, of eigenlijk het gebrek daaraan voor ons doorslaggevend. 

Ik vertel je graag meer over mijn ervaring met wasbare luiers en hopelijk kan ik meer mensen met mijn enthousiasme ook over de streep trekken!

Sint-Oedenrode
elinetjallinks@nappys.nl

 

Page Speed