Gelderland

Consulenten in Gelderland

Arnhem - Esmee Wesselink

Consulent Arnhem EsmeeHoi! Ik ben Esmee, moeder van Dante (kerst 2016) en ik woon in Arnhem. Sinds kort pas, want tot 2018 woonden we in Patagonië, Zuid-Chili. Toen ik zwanger was merkte ik dat ik enorm baalde van de grote hoeveelheid afval die we zouden krijgen door de luiers die zouden gaan gebruiken. Ik vroeg me af: als het anders kon toen ik klein was, dan moet dat nu toch ook kunnen? Helaas was dat in Chili nog niet zo makkelijk te ontdekken. Toen ik om het goede nieuws te vertellen in Nederland was, ben ik op onderzoek uitgegaan. Pfff, wat een informatie! Aangezien ik maar een paar weken had, heb ik toen geen consulente opgezocht. Dat had ik wel moeten doen. Gewoon iemand die je vragen beantwoord, de systemen laat zien en helpt in de keuzes die je moet/kan maken.

De ervaring met wasbare luiers was verrassend voor mij. Wasbare luiers zijn écht goedkoper, het is écht veel milieuvriendelijker, het is heel fijn voor de billen van je kindje,  makkelijk en niet vies. En.. ik hoef niet met stinkende luiers naar de restafvalbak te lopen :) Momenteel werk ik bij een recyclebedrijf en zie ik hoeveel afval er dagelijks weggegooid wordt. En hoeveel afval we nog steeds niet kunnen recyclen en dus gewoon verbrand moet worden. Dat geldt ook voor wegwerpluiers. Voor de toekomst is daar echt maar een oplossing voor: wasbare luiers!

Ik wens je van harte welkom in de wasbare luier wereld, met zijn vele printjes, maten en soorten. Neem een kijkje, maar zorg ook vooral dat je een kopje koffie of thee komt doen. Met je kindje of zonder, kom gerust bij me langs in Arnhem!  

Groetjes, Esmee

Sumatrastraat 7
6822 DV Arnhem
Nederland
esmeewesselink@nappys.nl
06-24347136

Apeldoorn - Marit Boertjes

Consulent Apeldoorn Marit

Hoi! Ik ben Marit Boertjes, getrouwd met Rob en samen hebben wij twee zoons (2013 en 2016) en een dochter (2020). Sinds onze dochter wasbare luiers draagt ben ik er enorm enthousiast over geworden!

 

Helaas had ik bij onze oudste zoon nog nooit van wasbare luiers gehoord. Bij onze tweede zoon heb ik er wel naar gekeken, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Het leek me maar ingewikkeld en erg veel werk en die poepluiers zouden vast heel vies zijn. Uiteindelijk toch voor wegwerp gekozen, maar die berg afval ging ons steeds meer tegenstaan. Toen ik zwanger was van onze dochter wilde ik het anders. Deze keer had ik me uitgebreid ingelezen en na wat advies en een uitgebreid huurpakket zijn we ervoor gegaan! Achteraf hadden we dit veel eerder moeten doen, want wat werkt het goed! De vieze poepluiers bleken met inlegvellen die je weggooit erg mee te vallen, de wasmachine doet bijna al het werk en zo ingewikkeld was het niet. En vooral: geen afval meer, geen spuitluiers tot in de nek en met al die prachtige printjes is verschonen een stuk leuker geworden!

 

Inmiddels heb ik ervaring met heel veel verschillende merken en systemen. Ook wasbare billendoekjes en zoogcompressen worden hier graag gebruikt en er is ook ervaring met grotere kinderen die ‘s nachts nog een luier nodig hebben. 

 

Wil je meer weten over wasbare luiers? Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten wat nu bij jou en je kindje past? Je bent van harte welkom voor een consult! Ik vertel je graag alle ins en outs en je kunt al je vragen stellen. En natuurlijk kun je ook alle luiers bekijken en passen bij je kindje! Wil je liever een online consult? Ook dat is mogelijk. 

 

Dutch and English speaking
Apeldoorn
maritboertjes@nappys.nl

Heelweg  (Achterhoek) - Riekje Pruim-Nijhof


Riekje Pruim-Nijhof

Wat leuk dat je interesse hebt in het avontuur dat wasbaar luieren heet!

Mijn naam is Riekje. Mijn man Henri en ik hebben samen 2 jongens en 2 meisjes (2010, 2013, 2015, 2018). We wonen in de mooie Achterhoek tussen Doetinchem en Winterswijk.

Wij begonnen onze wasbare reis pas bij ons 3e kindje en wat heb ik een spijt dat we er niet meteen met onze eerste mee begonnen zijn. Ik denk dat het ons een hoop rode billen gescheeld had, en sowieso heel veel pakken wegwerpluiers en volle vuilniszakken sjouwen!

Nu gebruiken we sinds 2017 wasbare luiers. Onze 4e kreeg vanaf de geboorte wasbaar aan zijn billen we zouden nooit meer anders willen.

Je bent van harte welkom om hier eens een kopje koffie of thee te komen drinken en dan te kijken, voelen en passen. Op een consult komen we er altijd wel uit welke luiers het best passen bij je (toekomstige) kindje, je situatie en je budget.

I speak English fluently.

Ich spreche auch Deutsch.

As ie 't consult in 't Achterhooks wilt dan kan dat ok.

Ik ben met zwangerschapsverlof van 1 augustus tot 20 september.

Schapendijk 6
7055 BK Heelweg
Nederland
riekjepruim@nappys.nl 

Zevenaar - Marleen Teunissen

Consulent ZevenaarHey, ik ben Marleen en woon in Zevenaar samen met mijn man en twee vrolijke zoontjes(2018 en 2020). Ik werk in de zorg en omdat ik wasbaar-luierfan ben, ook als consulent bij Nappy’s.nl.

Toen ik zwanger was van mijn eerste zoontje wilden we natuurlijk het beste voor hem. Ik was er dan ook al snel uit dat ik wasbare luiers wilde. Mijn man had hier nog nooit van gehoord en moest even wennen. Hij had er nog niet echt een beeld bij maar stond er wel open in.

Ik vond het in het begin een hele zoektocht. Wat bestaat er? Wat is goed voor ons? Uiteindelijk met wat internet zoekwerk luiers gekozen. Toen mijn zoontje ze aan had was ik meteen enthousiast over zijn vrolijke billetjes. Toen ik nachtluiers nodig had ben ik bij een Nappy’s.nl consulent uitgekomen. Wat had ik dit graag eerder gedaan. Zo fijn om met iemand je voors en tegens door te nemen en alles even live voor je op tafel te zien liggen. Wat zijn er veel toffe merken/printjes/opties.

Het voelt elke dag heerlijk om de kinderen de vrolijke luiers aan te trekken en aan het einde van de dag niets te hoeven weggooien.

Ik help ook jou graag op weg/verder. Je bent met alle luier vragen van harte welkom bij ons thuis.

marleenteunissen@nappys.nl
06-28999905

Page Speed