Gelderland

Consulenten in Gelderland

Apeldoorn - Marit Boertjes

Consulent Apeldoorn Marit

Hoi! Ik ben Marit Boertjes, getrouwd met Rob en samen hebben wij twee zoons (2013 en 2016) en een dochter (2020). Sinds onze dochter wasbare luiers draagt ben ik er enorm enthousiast over geworden!

 

Helaas had ik bij onze oudste zoon nog nooit van wasbare luiers gehoord. Bij onze tweede zoon heb ik er wel naar gekeken, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Het leek me maar ingewikkeld en erg veel werk en die poepluiers zouden vast heel vies zijn. Uiteindelijk toch voor wegwerp gekozen, maar die berg afval ging ons steeds meer tegenstaan. Toen ik zwanger was van onze dochter wilde ik het anders. Deze keer had ik me uitgebreid ingelezen en na wat advies en een uitgebreid huurpakket zijn we ervoor gegaan! Achteraf hadden we dit veel eerder moeten doen, want wat werkt het goed! De vieze poepluiers bleken met inlegvellen die je weggooit erg mee te vallen, de wasmachine doet bijna al het werk en zo ingewikkeld was het niet. En vooral: geen afval meer, geen spuitluiers tot in de nek en met al die prachtige printjes is verschonen een stuk leuker geworden!

 

Inmiddels heb ik ervaring met heel veel verschillende merken en systemen. Ook wasbare billendoekjes en zoogcompressen worden hier graag gebruikt en er is ook ervaring met grotere kinderen die ‘s nachts nog een luier nodig hebben. 

 

Wil je meer weten over wasbare luiers? Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten wat nu bij jou en je kindje past? Je bent van harte welkom voor een consult! Ik vertel je graag alle ins en outs en je kunt al je vragen stellen. En natuurlijk kun je ook alle luiers bekijken en passen bij je kindje! Wil je liever een online consult? Ook dat is mogelijk. 


Marit is pas weer beschikbaar vanaf september 2022.
 

Dutch and English speaking
Apeldoorn
maritboertjes@nappys.nl

Heelweg  (Achterhoek) - Riekje Pruim-Nijhof


Riekje Pruim-Nijhof

Wat leuk dat je interesse hebt in het avontuur dat wasbaar luieren heet!

Mijn naam is Riekje. Mijn man Henri en ik hebben samen 2 jongens en 2 meisjes (2010, 2013, 2015, 2018). We wonen in de mooie Achterhoek tussen Doetinchem en Winterswijk.

Wij begonnen onze wasbare reis pas bij ons 3e kindje en wat heb ik een spijt dat we er niet meteen met onze eerste mee begonnen zijn. Ik denk dat het ons een hoop rode billen gescheeld had, en sowieso heel veel pakken wegwerpluiers en volle vuilniszakken sjouwen!

Nu gebruiken we sinds 2017 wasbare luiers. Onze 4e kreeg vanaf de geboorte wasbaar aan zijn billen we zouden nooit meer anders willen.

Je bent van harte welkom om hier eens een kopje koffie of thee te komen drinken en dan te kijken, voelen en passen. Op een consult komen we er altijd wel uit welke luiers het best passen bij je (toekomstige) kindje, je situatie en je budget.

I speak English fluently.

Ich spreche auch Deutsch.

As ie 't consult in 't Achterhooks wilt dan kan dat ok.

Schapendijk 6
7055 BK Heelweg
Nederland
riekjepruim@nappys.nl 

Zevenaar - Marleen Teunissen

Consulent ZevenaarHey, ik ben Marleen en woon in Zevenaar samen met mijn man en twee vrolijke zoontjes (2018 en 2020). Ik werk in de zorg en omdat ik wasbaar-luierfan ben, ook als consulent bij Nappy’s.nl.

Toen ik zwanger was van mijn eerste zoontje wilden we natuurlijk het beste voor hem. Ik was er dan ook al snel uit dat ik wasbare luiers wilde. Mijn man had hier nog nooit van gehoord en moest even wennen. Hij had er nog niet echt een beeld bij maar stond er wel open in.

Ik vond het in het begin een hele zoektocht. Wat bestaat er? Wat is goed voor ons? Uiteindelijk met wat internet zoekwerk luiers gekozen. Toen mijn zoontje ze aan had was ik meteen enthousiast over zijn vrolijke billetjes. Toen ik nachtluiers nodig had ben ik bij een Nappy’s.nl consulent uitgekomen. Wat had ik dit graag eerder gedaan. Zo fijn om met iemand je voors en tegens door te nemen en alles even live voor je op tafel te zien liggen. Wat zijn er veel toffe merken/printjes/opties.

Het voelt elke dag heerlijk om de kinderen de vrolijke luiers aan te trekken en aan het einde van de dag niets te hoeven weggooien.

Ik help ook jou graag op weg/verder. Je bent met alle luier vragen van harte welkom bij ons thuis.

marleenteunissen@nappys.nl
06-28999905

Culemborg - Sarah Beeftink

Consulent CulemborgHoi!

Mijn naam is Sarah en samen met mijn vriend Shawn zijn wij trotse ouders van Noor.

Ons wasbare luieravontuur begon tijdens de winter lockdown van 2021 en was een ware zoektocht. Uiteindelijk startten we al in de kraamweek met wasbare luiers en ik wil niet meer anders!

Wil jij het wasbare luieravontuur ook proberen? Of wil je wel, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je ze vooral eens in echt zien of proberen bij je kindje? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij ons thuis onder het genot van een kopje thee. Ik help je graag op weg om van jouw wasbare luieravontuur een groot succes te maken!

Misschien tot snel!

Sarah Beeftink
sarahbeeftink@nappys.nl