Friesland

Leeuwarden - Amarant Keizer

Consulent LeeuwardenMijn naam is Amarant Keizer en samen met mijn vriend, zoon (2018) en kat woon ik in Leeuwarden. Sinds mijn zoontje 8 maanden is zijn wij overgestapt op wasbare luiers.

Nu denk ik: 'waarom zijn we hier niet eerder mee begonnen?' Wasbare luiers zijn makkelijk, lekbestendiger, je hebt ze altijd in huis en ze zien er ook nog eens geweldig uit! (Dan heb ik het nog niet eens over het milieu en de portemonnee).

Ben jij nieuwsgierig of geïnteresseerd  in wasbare luiers en heb je vragen? Of wil je verschillende luiersystemen bekijken of proberen bij je kindje? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

amarantkeizer@nappys.nl
06-29088660Heerenveen - Floor Kruger

Heerenveen - Floor

Hoi! Ik ben Floor en ik woon samen met mijn man en twee zoons (2018 en 2021) in Heerenveen.
Tijdens de zwangerschap van mijn oudste zoon ben ik op een beurs een kraampje met wasbare luiers tegengekomen en ik was gelijk erg verrast door de vrolijkheid van al die printjes! Ik ben er toen over gaan lezen en werd eigenlijk alleen maar enthousiaster; het scheelt echt een enorme berg afval, de materialen zijn veel fijner voor de huid en het is ook nog eens beter voor je portemonnee! Omdat we geen flauw idee hadden welke luiers we fijn zouden vinden, heb ik toen verschillende soorten luiers gekocht en die zijn we gaan uitproberen. Van het systeem dat we het fijnste vonden, hebben we toen luiers bijgekocht zodat we volledig over konden op wasbaar. Achteraf gezien hadden we veel beter een consult kunnen nemen zodat we de verschillende luiers al hadden kunnen zien en kunnen voelen zodat we meteen al beter zouden weten wat bij ons zou passen.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen over een bepaald systeem of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag hulp bij het uitzoeken welke luiers bij jou/jullie past, neem dan gerust contact met mij op voor een consult!

Groetjes, Floor

Heerenveen

floorkruger@nappys.nl

Gytsjerk - Esther Rensman 

Esther Gytsjerk

Mijn naam is Esther Rensman-Kuiper en ik ben al heel lang 29 jaar. Sinds 2018 hebben we een heerlijk luierkontje in huis. Eind 2020 ben ik naar Friesland verhuisd om hier een nieuw avontuur aan te gaan. Een mooi huis verbouwen en meer zelfvoorzienend en bewust te leven samen met mijn gezin en mijn ouders. 

Tijdens mijn zwangerschap ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijk ouderschap zoals het gebruik van wol, natuurlijke kraamzorg en wasbare luiers. Sinds 2019 ben ik consulent en heb ik al ontzettend veel leuke consulten mogen geven. Ik vind het dan ook een leuke uitdaging om samen met (aanstaande) ouders op onderzoek uit te gaan, kijkend naar de wensen en behoeften van ouder en kind, en op een fijn en goed werkend systeem uit te komen. Wil je meer informatie, voelen, vergelijken en passen onder het genot van een kopje koffie of thee dan wil ik je hartelijk welkom heten bij mij thuis. Voor informatie of het maken van een afspraak mag je me mailen. 

Esther is momenteel met zwangerschapsverlof.

Esther Rensman
Gytsjerk
estherrensman@nappys.nl

Page Speed