Friesland

Leeuwarden - Amarant Keizer

Consulent LeeuwardenMijn naam is Amarant Keizer en samen met mijn vriend, zoon (2018) en kat woon ik in Leeuwarden. Sinds mijn zoontje 8 maanden is zijn wij overgestapt op wasbare luiers.

Nu denk ik: 'waarom zijn we hier niet eerder mee begonnen?' Wasbare luiers zijn makkelijk, lekbestendiger, je hebt ze altijd in huis en ze zien er ook nog eens geweldig uit! (Dan heb ik het nog niet eens over het milieu en de portemonnee).

Ben jij nieuwsgierig of geïnteresseerd  in wasbare luiers en heb je vragen? Of wil je verschillende luiersystemen bekijken of proberen bij je kindje? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

amarantkeizer@nappys.nl
06-29088660Heerenveen - Floor Kruger

Heerenveen - FloorHoi!

Ik ben Floor en ik woon samen met mijn man en zoontje (2018) in Heerenveen.

Tijdens de zwangerschap van mijn zoon ben ik op een beurs een kraampje met wasbare luiers tegengekomen en was erg verrast door de vrolijkheid ervan. Ik ben er toen thuis wat meer over gaan lezen en werd eigenlijk alleen maar enthousiaster. Ik heb toen een paar verschillende systemen gekocht omdat ik niet zo goed wist wat bij ons zou passen en dit zijn wij sinds de geboorte van onze zoon gaan gebruiken. Ik merk dat ik tijdens mijn werk als fysiotherapeut graag over de luiers praat en omdat er tegenwoordig zoveel mooie systemen op de markt zijn, de materialen heel fijn voor de kleintjes zijn én het beter is voor het milieu (en de portemonnee), deel ik mijn enthousiasme ook graag met jullie!

Mocht je geïnteresseerd zijn in wasbare luiers, heb je vragen over een bepaald systeem of zie je door de bomen het bos niet meer, neem dan gerust contact met mij op voor een consult!

Groetjes, Floor

Floor is momenteel met zwangerschapsverlof.

Heerenveen

floorkruger@nappys.nl

Gytsjerk - Esther Rensman 

Esther Gytsjerk

Mijn naam is Esther Rensman-Kuiper en ik ben al heel lang 29 jaar. Sinds 2018 hebben we een heerlijk luierkontje in huis. Eind 2020 ben ik naar Friesland verhuisd om hier een nieuw avontuur aan te gaan. Een mooi huis verbouwen en meer zelfvoorzienend en bewust te leven samen met mijn gezin en mijn ouders. 

Tijdens mijn zwangerschap ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijk ouderschap zoals het gebruik van wol, natuurlijke kraamzorg en wasbare luiers. Sinds 2019 ben ik consulent en heb ik al ontzettend veel leuke consulten mogen geven. Ik vind het dan ook een leuke uitdaging om samen met (aanstaande) ouders op onderzoek uit te gaan, kijkend naar de wensen en behoeften van ouder en kind, en op een fijn en goed werkend systeem uit te komen. Wil je meer informatie, voelen, vergelijken en passen onder het genot van een kopje koffie of thee dan wil ik je hartelijk welkom heten bij mij thuis. Voor informatie of het maken van een afspraak mag je me mailen. 

Esther Rensman
Gytsjerk
estherrensman@nappys.nl

Page Speed