Flevoland

Dronten - Ilona Uytewaal

Mijn naam is Ilona Uytewaal en ik woon samen met mijn man, dochter (2016) en zoon (2019) in Dronten.

Toen onze dochter geboren werd heb ik mij voor het eerst verdiept in wasbare luiers. Ik heb geen idee meer hoe ik op het idee gekomen ben, want ik kende niemand die wasbare luiers gebruikte. Ik vond het erg lastig om informatie over wasbare luiers te vinden. Toch wilde ik het graag proberen, dus een proefpakket luiers aangeschaft en toen is ons wasbaar luieravontuur begonnen. Nu een hele zoektocht en een aantal jaar later ook mijn zoon in de wasbare luiers. Alleen die leuke luiertjes zijn al de moeite waard wat mij betreft!

Er zijn nu zoveel verschillende luiers en merken verkrijgbaar, dat je door de luiers de baby bijna niet meer ziet en het lastig kan zijn om een keuze te maken. 

Ik vind het heel leuk om anderen te helpen met het zoeken naar een luier die past. Dus als je in de buurt woont van Dronten en meer wilt weten over wasbare luiers neem dat contact met mij op! Naast wasbare luiers heb ik ook ervaring met wasbaar maandverband, inlegkruisjes, wattenschijfjes, zoogcompressen, zwemluiers, oefenbroekjes en billendoekjes.

Groeten Ilona 
Dronten
ilonauytewaal@nappys.nl

Zeewolde - Mariëlle Robbemond

Consulent Zeewolde MarielleHoi!

Ik ben Mariëlle, 29 jaar en ik woon samen met mijn man, zoontje en hond in Zeewolde.
Mijn zoontje is geboren in juni 2017 en mijn passie voor wasbare luiers begon daarvoor al tijdens mijn zwangerschap. Ik ben begonnen met wasbare luiers vanuit duurzaam oogpunt, voornamelijk minder afval. En ook vanwege het financiële voordeel op lange termijn. Ik weet nog dat ik zo enorm uitzag naar het ontvangen van mijn luierpakket een paar weken voordat ik uitgerekend was. Dol enthousiast meteen na ontvangst een foto geplaatst op Facebook. Daar kreeg ik uiteenlopende reacties op. In de loop van de tijd ben ik alleen maar blijer geworden van al die mooie wasbare luiers, het kan dan ook licht verslavend werken al die zachte stofjes en mooie kleurtjes/printjes. Wasbare luiers zijn tegenwoordig echt niet meer vies of ouderwets!

Ik heb gemerkt dat het overweldigend kan zijn en dat je veel gaandeweg kan leren. Ik heb veel geleerd van andermans ervaringen en kennis. Ik hoop dat ik als consulent ook jou kan helpen en enthousiast kan maken!
Als je tijdens het consult de aanwezigheid van de hond niet prettig vindt, dan hoor ik het graag. Hopelijk tot snel!

Orion 53
3893 DM Zeewolde
Nederland
mariellerobbemond@nappys.nl