AIO Biologisch Katoen (4,5-16kg)

 1. Buttah Yarrow GroVia AIO
  Buttah AIO Yarrow
  Waardering:
  100%
  € 28,95
 2. GroVia AIO Waverly
  AIO Waverly
  Waardering:
  100%
  € 26,95
 3. GroVia AIO Maverick
  AIO Maverick
  € 26,95
 4. AIO Arctic GroVia
  AIO Arctic
  Waardering:
  86%
  € 26,95
 5. AIO Petal GroVia
  AIO Petal
  Waardering:
  80%
  € 26,95
 6. Marsala AIO luier GroVia
  AIO Marsala
  Waardering:
  100%
  € 26,95
 7. Basil AIO luier GroVia
  AIO Basil
  € 26,95
 8. GroVia Cloud AIO
  AIO Cloud
  Waardering:
  80%
  € 26,95
 9. GroVia Lotus AIO
  AIO Lotus
  Waardering:
  80%
  € 26,95

GroVia All in One Biologisch katoen

De GroVia All-in-One (AIO) luier is een zeer slanke all-in-one luier. Deze biologisch katoenen luier is verstelbaar in maat door middel van de drukknoopjes op de voorkant. De luier past vanaf ongeveer 4,5 kg tot 16 kg. Hiermee is deze wasbare luier te gebruiken tot aan zindelijkheid. De GroVia alles-in-één heeft twee inleggers van biologisch katoen. De ene inlegger zit vastgenaaid aan de voorkant, de andere inlegger kun je op de onderkant van de eerste inlegger klikken. Als je kindje weinig plast of je een zeer slanke luier wilt, dan gebruik je de extra inlegger niet. Voor wat meer absorptievermogen klik je de inlegger er eenvoudig in. Het is niet nodig om de inlegger voor het wassen weer los te klikken.

De GroVia AIO kan en moet na iedere verschoning in zijn geheel gewassen worden. De binnenkant van deze luier bestaat voor 100% uit biologisch katoen. Het waterdichte buitenkantje is gemaakt van TPU. Dankzij het productieproces van TPU is dit een iets milieuvriendelijker materiaal dan PUL, het materiaal waar de meeste wasbare luiers van worden gemaakt. Deze luier is zo slank dat hij bij de meeste kinderen onder een spijkerbroekje past. Houd er rekening mee dat zeer slanke luiers vaak relatief weinig vocht opnemen en dus wat eerder verschoond moeten worden. Voor een vergelijking met andere AIO luiers kun je onze absorptietabellen bekijken.

Zindelijk worden

De GroVia AIO heeft zeer elastische zijkanten, waardoor de luier zeer geschikt is om te gebruiken als optrekbroekje. De luier kan net als een onderbroek aan- en uitgetrokken worden en is dus ideaal tijdens de periode rondom het zindelijk worden. Deze herbruikbare luier kan uiteraard ook gewoon open gemaakt worden. De luier sluit met drukknoopjes op de elastische zijkanten en kan dus net als andere wasbare luiers makkelijk verschoond worden als je kindje heeft gepoept.

Materiaal:
-Buitenkant: 100% polyester met TPU
-Binnenkant en inleggers: 100% biologisch katoen

De luier mag op 60 graden gewassen worden, en mag op lage temperatuur in de droger.

Alle gebruikte materialen van GroVia hebben het OEKO-TEX 100 certificaat.

Page Speed