TotsBots

TotsBots

TotsBots is een Schots familiebedrijf dat is begonnen in 2000. In 2003 werd de Bamboozle geïntroduceerd, dit was de eerste wasbare luier ooit die de Mother & Baby Gold award won. De Bamboozle is vandaag de dag nog altijd één van de bekendste voorgevormde luiers. Naast de Bamboozle heeft TotsBots met Peenut Pads ook een Snap-in-One (SIO) luier en met de Easyfit Star ook een All-in-One (AIO) luier. De Peenut overbroekjes zijn geschikt voor gebruik bij de Bamboozle luiers en Peenut pads, maar kunnen ook gebruikt worden over wasbare luiers van andere merken. Naast wasbare luiers verkoopt Nappy's.nl ook accessoires van TotsBots zoals inlegvellen, luierzakken, zwemluiers en waspoeder (Potion). TotsBots produceert al haar wasbare luiers in Glasgow in Schotland. Alle luiers van TotsBots dragen het OEKO-TEX 100 certificaat.

In de categorie pakketten zijn staffels en pakketten te vinden met TotsBots luiers en accessoires. Op de Peenut Pads zijn staffelprijzen beschikbaar. Hiervoor geldt, hoe meer je koopt, hoe lager de prijs per stuk. Hier vindt je ook ons voordelige Bamboozle pakket

Je kunt er ook voor kiezen om eerst luiers te huren om te kijken wat het beste bij jou en je kindje past. Van TotsBots hebben we alle luiers in de verhuur. De prijs van €8,00 is de borg per luier. Het huren van een luier kost €1,00 per week. De borg ontvang je na terugsturen van je pakket retour. Meer informatie is te vinden bij de huurproducten.

TotsBots informatie

Land van herkomst merk:Schotland

Land van productie: Schotland

Website: https://www.totsbots.com/

Wasinstructies: https://www.totsbots.com/why-cloth/care

Page Speed