TotsBots

TotsBots

TotsBots is een Schots bedrijf dat is begonnen in 2000. In 2003 werd de Bamboozle geïntroduceerd, dit was de eerste wasbare luier ooit die de Mother & Baby Gold award won. De Bamboozle is vandaag de dag nog altijd één van de bekendste voorgevormde luiers. Naast de Bamboozle heeft TotsBots met PeeNut Pads ook een Snap-in-One (SIO) luier en met de Easyfit Star ook een All-in-One (AIO) luier. De PeeNut overbroekjes zijn geschikt voor gebruik bij de Bamboozle luiers en PeeNut pads, maar kunnen ook gebruikt worden over wasbare luiers van andere merken. Naast wasbare luiers verkoopt Nappy's.nl ook accessoires van TotsBots zoals inlegvellen, luierzakken, zwemluiers en waspoeder (Potion).

TotsBots produceert van oudsher alle wasbare luiers in Glasgow in Schotland. Sinds de overname door een Private Equity investeerder begin 2020 vindt een klein deel van de productie plaats in India. Vanaf de zomer van 2020 is de productie van de Bamboozle Stretch luiers, de PeeNut Pads, de billendoekjes en de wasnetten naar Turkije verplaatst. Alle luiers van TotsBots dragen het OEKO-TEX 100 certificaat.

De wasbare luiers en overbroekjes van TotsBots zijn ook te huur voor €1 per week. Een ideale manier om te bepalen of TotsBots ook voor jouw kindje geschikt is.

TotsBots informatie

Land van herkomst merk: Schotland

Land van productie: Turkije, Schotland en India

Website: https://www.totsbots.com/

Wasinstructies: https://www.totsbots.com/why-cloth/care

Page Speed