TotsBots

TotsBots

TotsBots is een Schots bedrijf dat is begonnen in 2000. In 2003 werd de Bamboozle geïntroduceerd, dit was de eerste wasbare luier ooit die de Mother & Baby Gold award won. De Bamboozle is vandaag de dag nog altijd één van de bekendere voorgevormde luiers. Naast de Bamboozle heeft TotsBots met Bamboozle Pads ook een Snap-in-One (SIO) luier en met de Easyfit ook een All-in-One (AIO) luier. De Bamboozle overbroekjes zijn geschikt voor gebruik bij de Bamboozle luiers en Bamboozle pads, maar kunnen ook gebruikt worden over wasbare luiers van andere merken. Naast wasbare luiers verkoopt Nappy's.nl ook accessoires van TotsBots zoals inlegvellen, luierzakken, zwemluiers en waspoeder (Potion).

TotsBots produceert van oudsher alle wasbare luiers in Glasgow in Schotland. Sinds de overname door een Private Equity investeerder begin 2020 vindt een klein deel van de productie plaats in India. Vanaf de zomer van 2020 is de productie van de Bamboozle Stretch luiers, de Bamboozle Pads, de billendoekjes en de wasnetten grotendeels naar Turkije verplaatst. Vanaf 2021 is de productie van de Easyfit luiers, de Bamboozle overbroekjes en zwemluiers verplaatst naar Sri Lanka in Azië. De productie in Glasgow blijft overigens ook bestaan.

De wasbare luiers en overbroekjes van TotsBots zijn ook te huur voor €1 per week. Een ideale manier om te bepalen of TotsBots ook voor jouw kindje geschikt is.

TotsBots informatie

Land van herkomst merk: Schotland (Verenigd Koninkrijk)

Land van productie: Turkije, Sri Lanka, Schotland en India

Website: https://www.totsbots.com/

Wasinstructies: https://www.totsbots.com/why-cloth/care