SIO Overbroekjes Drukknoopjes

GroVia overbroekjes met drukknoopjes

De overbroekjes van GroVia vallen zeer slank en zijn met name geschikt om te gebruiken in combinatie met de SIO inleggers van GroVia. De broekjes hebben drie rijen met drie drukknoopjes op de voorkant om de broekjes mee te verkleinen. Op de kleinste stand passen de overbroekjes al bij kindjes van ongeveer 3,5 kg. Onverkleind passen de overbroekjes tot ongeveer 14 kg. 

De overbroekjes sluiten met drukknoopjes en de tabs kunnen elkaar deels overlappen voor een optimale pasvorm bij kleine of smalle kindjes. Aan de binnenkant van het broekje zit er zowel voor- als achteraan ook een drukknoopje. Hier kan de bijbehorende SIO inlegger van GroVia ingeklikt worden, om zo een complete SIO luier te creëren. Er zijn twee verschillende inleggers beschikbaar, een katoenen variant en een Stay-Dry variant van microvezel met fleece. Het overbroekje kan bij kleine kindjes ook gebruikt worden over smalle vouwluiers of voorgevormde luiers, maar is hier niet bij uitstek geschikt voor. 

De overbroekjes van GroVia hebben het OEKO-TEX certificaat. Ze worden niet gemaakt van PUL, maar van TPU. Door het productieproces een milieuvriendelijker alternatief voor PUL. 

Materiaal

100% polyester met TPU

De broekjes mogen gewassen worden op 40 graden en drogen het beste aan de waslijn.