SIO Compleet Drukknoopjes

 1. Petit Lulu SIO Compleet Drukknoopjes Veren
  SIO Compleet Veren Drukknoopjes
  € 30,90
 2. Petit Lulu SIO Compleet Drukknoopjes Oriëntaal
  SIO Compleet Oriëntaal Drukknoopjes
  € 30,90
 3. Petit Lulu SIO Compleet Drukknoopjes Bosdieren
  SIO Compleet Bosdieren Drukknoopjes
  Waardering:
  80%
  € 30,90
 4. Petit Lulu SIO Compleet Drukknoopjes Uil
  SIO Compleet Uil Drukknoopjes
  € 30,90

Petit Lulu SIO Compleet Drukknoopjes

De Petit Lulu SIO Compleet luiers zijn complete luiers met een waterdicht overbroekje en een absorberende bamboe inlegger. De luiers zijn verstelbaar in maat en sluiten met een dubbele rij drukknoopjes.

De luiers zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke prints en zijn ook te verkrijgen met een klittenband sluiting.

Een SIO Compleet bestaat uit een One Size Petit Lulu overbroekje met drukknoopjes sluiting en een SIO Basic Plus inlegger. Deze inlegger klik je aan de voor- en achterkant in het overbroekje en maakt de luier tot een goed absorberend geheel. De inlegger bestaat uit twee delen die los van elkaar gebruikt kunnen worden. De brede basisinlegger kun je in het overbroekje klikken. Bovenop de basisinlegger zit nog een lange inlegger geklikt. Deze kun je voor kleine kinderen of voor kindjes die weinig plassen ook los in het overbroekje leggen. Is de luier te dik met basisinlegger en lange inlegger, dan kun je de lange inlegger bijvoorbeeld ook nog vervangen door de korte inlegger. Deze is los verkrijgbaar. 

Zowel de overbroekjes van Petit Lulu als de inleggers zijn ook los verkrijgbaar. Ook bieden wij een compleet SIO pakket aan, met genoeg onderdelen om fulltime te kunnen luieren. 

Materiaal

Overbroekje: 100% polyester met PUL
Basisinlegger: 60% bamboe, 40% biologisch katoen
Lange booster:
-Buitenkant: 60% bamboe, 40% biologisch katoen
-Vulling: 80% katoen, 20% polyester 

Zowel het overbroekje als de inlegger met booster mogen op 60 graden gewassen worden. De inlegger en booster mogen in de droger, het overbroekje niet.

Page Speed