SIO Overbroekjes Drukknoopjes

Petit Lulu Overbroekjes Drukknoopjes

Petit Lulu One Size overbroekjes met drukknoopjes zijn te gebruiken als SIO overbroekjes in combinatie met de SIO inleggers van Petit Lulu. De broekjes zijn echter ook te gebruiken met de inleggers van Buttons en WeeCare. De overbroekjes hebben drukknoopjes op de voorkant waarmee de overbroekjes in maat versteld kunnen worden. Ze passen van ongeveer 4-15 kg. Petit Lulu heeft ook Newborn overbroekjes, XL overbroekjes en optrek overbroekjes. Deze zijn echter niet voorzien van drukknoopjes aan de binnenkant ten behoeve van SIO inleggers. 

Het kenmerkende van de Petit Lulu overbroekjes zijn de zachte fleece randen rond de benen en buik. Kinderen hebben hierdoor nauwelijks last van striemen of afdrukken van het elastiek en de broekjes zijn erg comfortabel. 

De overbroekjes hebben aan de binnenkant aan zowel de voor- als achterkant een drukknoopje om SIO inleggers op te klikken. De broekjes kunnen echter ook prima gebruikt worden over voorgevormde luiers en vouwluiers, zoals hydrofielen, prefolds en strikluiers. 

Deze Petit Lulu overbroekjes sluiten met een dubbele rij drukknoopjes. De binnenkant is bijna volledig gemaakt van twee lagen PUL. Ze zijn hierdoor goed lekbestendig. 

Materiaal

100% polyester met PUL

Het overbroekje mag op 60 graden gewassen worden, maar mag niet in de droger. 

Page Speed