SIO Overbroekjes Klittenband

Pagina
Pagina

Petit Lulu Overbroekjes Klittenband

Petit Lulu One Size overbroekjes met klittenband zijn te gebruiken als SIO overbroekjes in combinatie met de SIO inleggers van Petit Lulu. De broekjes zijn echter ook te gebruiken met de inleggers van Bare and Boho, Bebeboo, Buttons en Lighthouse. De overbroekjes hebben drukknoopjes op de voorkant waarmee de overbroekjes in maat versteld kunnen worden. Ze passen van ongeveer 5-16 kg. Petit Lulu heeft ook Newborn overbroekjes, XL overbroekjes en optrek overbroekjes. Deze zijn echter niet voorzien van drukknoopjes aan de binnenkant ten behoeve van SIO inleggers. 

Het kenmerkende van de Petit Lulu overbroekjes zijn de zachte fleece randen rond de benen en buik. Kinderen hebben hierdoor nauwelijks last van striemen of afdrukken van het elastiek en de broekjes zijn erg comfortabel. 

De overbroekjes hebben aan de binnenkant aan zowel de voor- als achterkant een drukknoopje om SIO inleggers op te klikken. De broekjes kunnen echter ook prima gebruikt worden over voorgevormde luiers en vouwluiers, zoals hydrofielen, prefolds en strikluiers. 

Deze Petit Lulu overbroekjes sluiten met klittenband. Het klittenband kan een stukje over elkaar heen vastgezet worden, voor een optimale pasvorm bij kleine of smalle kinderen. Door de klittenband sluiting is het broekje snel te openen en te sluiten en is hij traploos te verstellen. Het broekje heeft wastabs aan de binnenkant waarop het klittenband tijdens het wassen vastgezet kan worden. De binnenkant van het overbroekje is bijna volledig gemaakt van twee lagen PUL. Ze zijn hierdoor goed lekbestendig. 

Materiaal

100% polyester met PUL

Het overbroekje mag op 60 graden gewassen worden, maar mag niet in de droger. 

Page Speed