Wasbaar maandverband

Wasbaar maandverband

Wasbaar maandverband werkt precies hetzelfde als wegwerp maandverband. Het enige verschil is dat je het na gebruik in de was gooit, in plaats van in de prullenbak. Wasbaar maandverband wordt meestal gemaakt van katoen of polyester. Maandverband met een polyester fleece laagje geeft een droog gevoel, terwijl katoen iets natter aanvoelt. Sommige maandverbandjes hebben aan de onderkant ook een pul laag, om het maandverband nog lekvrijer te maken. 
 

Merken wasbaar maandverband

Het ImseVimse maandverband is gemaakt van biologisch katoen en heeft binnenin een pul laag om doorlekken te voorkomen. Het maandverband is verkrijgbaar in vier maten, waaronder inlegkruisjes speciaal voor strings en maandverband voor 's nachts. Het is verkrijgbaar in de kleuren zwart en naturel en in diverse prints.

Het maandverband van Petit Lulu is gemaakt van katoen en polyester en heeft een droge fleece laag aan de bovenkant, de inlegkruisjes hebben een katoenen laag aan de bovenkant. De onderkant is van fleece, wat het geheel nagenoeg lekvrij maakt. Het maandverband van Petit Lulu is verkrijgbaar in drie maten en in verschillende kleuren/prints.

Het maandverband van Popolini is gemaakt van 100% katoen. De maandverbandjes hebben een opening aan de onderkant waar één of twee meegeleverde inleggers ingestopt kunnen worden. Hiermee is het absorptievermogen naar wens aan te passen. Het maandverband heeft geen pul laag. Het maandverband van Popolini is verkrijgbaar in één maat in de kleur ecru. 

Page Speed