SIO Overbroekjes Klittenband

GroVia overbroekjes met klittenband

De overbroekjes van GroVia vallen zeer slank en zijn met name geschikt om te gebruiken in combinatie met de SIO inleggers van GroVia. De broekjes hebben drie rijen met drie drukknoopjes op de voorkant om de broekjes mee te verkleinen. Op de kleinste stand passen de overbroekjes al bij kindjes van ongeveer 3,5 kg. Onverkleind passen de overbroekjes tot ongeveer 14 kg. 

De overbroekjes sluiten met bijzonder zacht en flexibel klittenband. Het klittenband kan over elkaar gesloten worden, voor een optimale pasvorm bij kleine of smalle kindjes. Het broekje is naadloos aan te sluiten dankzij het klittenband en is snel aan en uit te doen. Aan de binnenkant van het broekje zit er zowel voor- als achteraan ook een drukknoopje. Hier kan de bijbehorende SIO inlegger van GroVia in geklikt worden, om zo een complete SIO luier te creëren. Het overbroekje kan bij kleine kindjes ook gebruikt worden over smalle vouwluiers of voorgevormde luiers, maar is hier niet bij uitstek geschikt voor. 

De overbroekjes van GroVia hebben het OEKO-TEX certificaat. De broekjes zijn gemaakt van TPU. Dit materiaal lijkt op PUL, maar is dankzij het productieproces iets milieuvriendelijker. 

Materiaal

100% polyester met TPU

De broekjes mogen gewassen worden op 40 graden en drogen het beste aan de waslijn.