Ons Team

Op deze pagina stellen wij heel graag het team van Nappy's.nl voor. Momenteel werken er op weekbasis vijf mensen in het hoofdkwartier van Nappy's.nl. Van Inpakheld tot Hoofd Tweedehands, van Hoofd Afval tot Klantenservice Goeroe. Ze komen hier allemaal langs! Zodat jij een gezicht hebt bij de naam op je bedank kaartje, of bij de naam onderaan onze mail. We beginnen bij de ik-ben-er-bijna-altijd held en eindigen bij de mensen die de zaak nooit los kunnen laten.

Nikkie - Inpakheld en klantenservice kanjer in opleiding

Nikkie Nappy's.nl

Op maandag tot en met vrijdag staat Nikkie achter de inpaktafel de mooiste pakketjes in te pakken. Nikkie heeft Leisure & Events Management gestudeerd en is een kanjer in het organiseren van duurzame evenementen. Een deel van haar studie deed ze in Zuid-Afrika, waar ze heel veel heeft geleerd én heeft genoten. Sinds november 2021 is ze werkzaam bij het altijd gezellige en soms wat hectische Nappy's.nl. Ze laat zich hier duidelijk niet gek maken en staat ondanks de soms aanwezige herrie van kinderen en iets te waakse hond, onverstoorbaar en met een goed humeur pakketjes in te pakken. Daarnaast probeert ze zo snel mogelijk thuis te raken in al die merken, systemen en printjes. Nikkie kijkt dagelijks mee bij alle klantenservice zaken en zal daar steeds meer taken over gaan nemen van Ilka. Nikkie heeft zelf altijd wasbare luiers gedragen en ook haar neefjes droegen wasbare luiers. Mocht ze ooit kinderen mogen krijgen, dan worden ook die in de mooiste wasbare luiers gestoken. Voorlopig deelt Nikkie haar huis met haar vriend en met kat Nacho. Nacho is dol op chips! Nikkie's favoriete luiers zijn de Elskbar luiers, want die zijn zoooo mooi!

Iris - Inpakheld en Hoofd Tweedehands

Iris Nappy's.nl

Iris is al sinds 2018 consulent voor Nappy’s.nl en heeft drie kinderen. Iris heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en kan verrukkelijk bakken dankzij haar banketbakkers opleiding. Wij maken daar dankbaar gebruik van! Haar oudste dochter heeft nooit in de wasbare luiers gezeten als baby, maar helpt ons enorm met het passen van de grotere maten luiers. De twee jongere zoontjes van Iris droegen en dragen fulltime wasbare luiers. Haar jongste zoontje zit nog in de luiers en dus kan Iris er lustig op los testen met al het nieuws dat er binnenkomt. Toen Nappy’s.nl van Batenburg naar Meppel verhuisde, kwam Iris vol enthousiasme het team versterken. Op maandag, dinsdag en donderdag is zij in principe te vinden achter de inpaktafel, maar ze zit ook regelmatig met haar neus in de tweedehands luiers. Iris is namelijk chef van de tweedehands afdeling. Zij controleert de binnengekomen producten, maakt er foto’s van en zorgt ervoor dat ze met een juiste prijs op de tweedehands sectie van de website verschijnen. Haar favoriete luier zijn de Seedling Baby Multi-Fit en Mama Koala pocketluiers voor overdag en de Petit Lulu Maxi/Night voor ’s nachts, met een Close of Rumparooz overbroekje.

Marlène - Inpakheld en Superoma

Marlène Nappy's.nl

Op maandag en woensdag is Marlène te vinden achter de inpaktafel van Nappy’s.nl. Sinds juni 2020 helpt zij op vaste basis bij het inpakken van de bestellingen. Marlène is de meest flexibele persoon van het team, waardoor ze regelmatig ingezet wordt bij ziekte en andere redenen van afwezigheid van haar teamgenoten. Voor haar carrière in de wasbare luier industrie had Marlène samen met haar man een biologische blauwe bessen kwekerij met winkel en fruittuin. Toen daar een einde aan werd gebreid, kwam er ruimte voor wat anders. Marlène is moeder van vier kinderen, waarvan Ilka de oudste is. Nappy’s.nl is een familiebedrijf op zijn best dus! De vier kleinkinderen droegen en dragen sinds hun geboorte wasbare luiers en zijn regelmatig bij opa en oma te vinden. Er staan nog steeds heel veel prachtige blauwe bessen struiken en ook de enorme moestuin heeft een sterke aantrekkingskracht op de kinderen. Marlène heeft ervaring met allerlei soorten wasbare luiers, zowel de hydrofiel doeken die zij voor haar eigen kinderen gebruikte, als alle hippe systemen van tegenwoordig dankzij de kleinkinderen. Marlène is groot fan van de vrolijke Milovia printjes, maar probeert haar liefde nu te verplaatsen naar de ook heel mooie Mama Koala luiers. Love you (to the moon and back) is haar favoriete print!

Marco - Chief Financial Officer en Chief Garbage Officer

Marco Nappy's.nl

Marco is sinds oktober 2019 fulltime werkzaam bij Nappy’s.nl. Hij is opgeleid als bedrijfseconoom en heeft jarenlang als aandelenanalist gewerkt. Samen met Ilka heeft hij vier kinderen. Als partner van de vrouw die ooit voor de leuk een webshopje begon, is hij al sinds het begin betrokken. Waar het eerst alleen om avonden en weekenden ging, zit hij nu echt tot over zijn oren in de luiers. Marco is onze Chief Financial Officer en Chief Garbage Officer. Chief Inkoop ook trouwens. Hij gaat over de financiën, doet de administratie, zorgt dat het afval op tijd buiten staat en koopt producten in. Daarnaast is hij, wanneer het nodig is, ook achter de inpaktafel te vinden en beantwoordt hij de telefoon. Marco heeft een grote liefde voor Elskbar. Zijn favoriete newborn luier is de Elskbar Newborn Dandelions. Maar ook Bare and Boho is helemaal zijn ding. Marco is een SIO (Snap-In-One) fan.

Ilka - Chief Executive Officer en Nappy Nerd

Ilka heeft Nappy's.nl in 2015 overgenomen van de toenmalige eigenaren. Lees hier meer over hoe het begon. Ilka is opgeleid als Pedagogisch Wetenschapper en heeft samen met Marco diezelfde vier kinderen. Rijkdom tot en met. Met een redelijk naïeve en kneuterige instelling nam ze een webshopje over. Leuk, voor erbij. Nouja, we weten allemaal hoe dat afliep. Ilka is de Chief Executive Officer, hoewel ze die functie tegenwoordig deelt met Marco. Ze is eindverantwoordelijke van zo ongeveer alles, is hoofd klantcontact en hoofd productkennis. Ilka is vrijwel altijd te vinden achter haar bureau waar de mail open staat, de telefoon regelmatig rinkelt en Instagram en Whatsapp om de haverklap een melding geven. Ze zet nieuwe producten online, schrijft teksten en blogs voor op de website en speurt ondertussen naar interessante nieuwigheidjes. Terwijl ze denkt aan slapen en koffie, dat dan weer wel. Wanneer het nodig is, pakt ze samen met Marco pakketjes in. De favoriete luier van Ilka is met stip op 1 de Lighthouse AIO luier. De print maakt niet eens uit, maar die pasvorm. Zoooo slank. (Moet je geen veelplasser hebben…)

Laura - Chef Buitendienst en Bezitter van Gouden Handjes

Laura Nappy's.nl

Laura is ons buitenbeentje. Letterlijk! Onze Chief Buitendienst zouden we kunnen zeggen. Laura heeft jarenlang in het filmbedrijf van haar man gewerkt en heeft samen met diezelfde man twee kinderen. Haar kinderen droegen en dragen vanaf hun geboorte wasbare luiers. Laura kan van alles, is goed in foto’s maken, films maken, vormgeving, naaien, organiseren en enthousiasmeren. Laura schiet prachtige plaatjes voor op onze website en social media kanalen, heeft onze promotiefilm gemaakt, zorgt voor de unieke pictogrammen op onze website, naait super duurzame luiers voor ons en praat graag met allerlei instanties over wasbare luiers. Halverwege 2021 is ze begonnen met het Luierhuis op Instagram om nog meer mensen te helpen met de overstap naar wasbaar. En Laura draait ook nog onze beurzenafdeling! Manusje van alles die vrouw, met gouden handjes! Haar favoriete luier is haar eigen Laurabeijn.nl Scrapnap Newborn (prachtig op kleine baby’s, plat maar met een goed absorptievermogen), de Hu-Da voorgevormde luier (perfecte, soepele pasvorm) en voor wat oudere kinderen de Lighthouse AIO Supreme (gewoon sexy). 

Onze consulenten - Onze helden bij jou in de buurt

Naast al deze fantastische mensen die vele uren van hun leven aan Nappy’s.nl besteden hebben we ook nog ruim 50 enthousiaste vrouwen door heel Nederland en België heen, die de wasbare luier liefde voor ons verspreiden. Onze consulenten zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van ons team. Zij helpen klanten de weg weer te vinden in het enorme wasbare luier oerwoud en proberen altijd de meest perfecte luier voor een kindje en zijn of haar ouders te vinden. Je leest alles over onze consulenten hier.

Page Speed