Little Lamb Bamboeluier

Little Lamb Bamboeluier 127 4.6 5 1
Little Lamb Bamboeluier

Little Lamb Bamboeluier met OEKO-TEX certificaat

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 13,95 € 13,95
Prijs per stuk
Voorraad: 0
Little Lamb Bamboeluier
Deze heerlijk zachte bamboeluier van Little Lamb is zowel voor overdag als voor 's nachts geschikt. Voor de nacht is een extra booster vaak nodig. Deze luier moet gecombineerd worden met een overbroekje van PUL of een wolbroekje. In tegenstelling tot de meeste andere voorgevormde luiers zijn de Little Lamb luiers niet verstelbaar, waardoor ze niet als One Size luier te gebruiken zijn. Hoewel ze per stuk erg voordelig zijn, zul je over het algemeen maat 1 en maat 2 moeten aanschaffen om je kindje van geboorte tot zindelijkheid Little Lamb luiers te laten dragen. Hierdoor zijn ze vaak niet voordeliger dan duurdere One Size luiers. De luier is er in vier maten. De maatvoering hangt een beetje af van de lichaamsbouw van je kindje, dus onderstaande maten zijn bij benadering. In het algemeen vallen de luiers wat kleiner, waardoor kinderen vaak al iets eerder een grotere maat aan kunnen.

  • Newborn - Tot 5,5 kg
  • Maat 1 - Van 3 kg tot 9 kg
  • Maat 2 - Van 9 kg tot 17 kg
  • Maat 3 - Vanaf 16 kg 
Newborn en Maat 1 komen met een losse bamboe booster, terwijl deze booster bij de maten 2 en 3 vastgenaaid zit. Dit is omdat de luier bij de meeste baby's in deze maten genoeg absorbeert zonder booster. Alle maten luiers worden geleverd met een losse fleece inlegger. Dit inlegvel van fleece houdt de ontlasting tegen en kan uitgeschud worden boven het toilet. De inlegger kan daarna mee in de luierwas.  

Tip: Vouw de bamboe booster dubbel aan de voorkant van de luier bij gebruik voor een jongetje. Voor een meisje kan de booster gewoon languit in de luier gelegd worden.

De bamboeluiers van Little Lamb hebben het OEKO-TEX certificaat. Dit keurmerk wil zeggen dat er zo min mogelijk schadelijke stoffen zijn gebruikt gedurende het productieproces en houdt ook rekening met duurzaamheid. Door de wijze van het productieproces van bamboe kan er nooit een biologisch certificaat afgegeven worden, maar OEKO-TEX zit daar wel het dichtstbij.

Related Posts