AIO (3,5-16 kg)

Pagina
Pagina

Modern Cloth Nappies AIO Luier

De AIO (All-In-One) luiers van Modern Cloth Nappies zijn kant en klare luiers die uit één geheel bestaan. Ze lijken daarme qua gebruiksgemak enorm op wegwerpluiers. Met als enige verschil dat je ze in de was gooit, in plaats van bij het afval. Oh, en dat ze verstelbaar zijn in maat en dat je dezelfde luier de hele luierperiode kunt gebruiken. De luiers kunnen verkleind worden met de drukknoopjes op de voorkant. Hiermee zijn ze al snel na de geboorte bruikbaar en gaan ze in de meeste gevallen tot zindelijkheid mee qua maat. 

De luier heeft een zachte fleece binnenkant die aangenaam droog voelt tegen de huid van je kindje. Er zitten twee opstaande zachte randjes in verwerkt, die vloeibare ontlasting netjes binnen houden. Aan de achterzijde van de luier bevindt zich een pocketopening. De vastgenaaide inlegger kun je daar uittrekken om de droogtijd te verkorten. De pocketopening kun je ook goed gebruiken om een extra booster in te stoppen, als je wat meer absorptievermogen nodig hebt.

De booster is gemaakt van een hennep/katoen mix, met een fleece kant. De buitenkant van de luier is gemaakt van een waterresistente laag PUL. Hier is een fraaie print op te zien.

De luier sluit met drukknoopjes en is ook verkrijgbaar in een newborn variant die past van ongeveer 2,2-5,4 kg. 

Materiaal:

-Buitenkant: 100% polyester met PUL
-Huidkant: 100% polyester met fleece
-Absorberende kant van inlegger: 55% hennep, 45% katoen
-Onderkant inlegger: 100% polyester

Modern Cloth Nappies adviseert de luiers op 40 graden te wassen. Ze mogen op lage temperatuur in de droger. Wij adviseren luiers altijd op 60 graden te wassen en te drogen aan de lijn. Luiers worden dan beter schoon en gaan langer mee.