Swaddle Doeken

Swaddle doeken zijn zachte hydrofiele doeken die multifunctioneel zijn. Met hun formaat van 120x120 cm zijn ze ideaal om je kindje af te drogen, op het verschoonkussen te leggen, je kindje mee in te bakeren of gewoon om als zomerdekentje te gebruiken.

 1. Swaddle doek Gignerly Modern Cloth Nappies
  Swaddle doek Gingerly
  € 29,95
 2. Swaddle doek Eden Modern Cloth Nappies
  Swaddle doek Eden
  € 29,95
 3. Beachy Babe Swaddle doek Modern Cloth Nappies
  Swaddle doek Beachy Babe
  € 29,95
 4. Spring Awakening Swaddle doek Modern Cloth Nappies
  Swaddle doek Spring Awakening
  € 29,95
 5. Swaddle doek Sunnies - White with Camel
  Swaddle doek Sunnies - White with Camel
  € 29,95
 6. Florence swaddle doek Modern Cloth Nappies
  Swaddle doek Florence
  € 29,95

Swaddle doeken van Modern Cloth Nappies

De Swaddle doeken van Modern Cloth Nappies zijn grote hydrofiele doeken met een formaat van 120x120 cm. Ze zijn gemaakt van super zacht bamboe met katoen en zijn op heel veel manieren te gebruiken. Door het goede absorberende vermogen zijn deze grote hydrofiele luiers goed te gebruiken om je kindje mee af te drogen, ze kunnen op het verschoonkussen gelegd worden, als dun zomer dekentje, als spuugdoek, of wat je maar kunt bedenken. Natuurlijk is het ook gewoon een luier! Zeker voor grote dreumessen of peuters is deze grote doek geschikt om als luier te vouwen. De doeken zijn echter door hun hoge gehalte aan bamboe minder geschikt om met de luierwas mee te wassen. Ze zullen dan krimpen en de lengte-breedte verhouding kan veranderen. 

Afmeting: 120x120 cm

Materiaal:

70% bamboe, 30% katoen

Door het hoge gehalte aan los geweven bamboe, was je deze doeken het beste op een koud, zacht wasprogramma. Op hogere temperaturen zullen deze doeken krimpen. Ze mogen niet in de droger.