Huur Biokatoenen Prefold Blümchen maat XS

Huur Biokatoenen Prefold Blümchen maat XS

Biokatoenen prefold van Blümchen, maat XS

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 10,00
Prijs per stuk
Voorraad: 1
Huur Biokatoenen Prefold Blümchen maat XS

Deze zachte biologisch katoenen prefolds zijn gemaakt van 100% ongebleekt biologisch katoen. De middelste baan bestaat uit acht lagen stof, de buitenste twee banen bestaan uit vier lagen stof. Maat XS heeft in het midden slechts zes lagen stof. Ze hebben een zachte geweven structuur die niet pluist. De prefolds passen perfect in de overbroekjes van Blümchen, maar zijn uiteraard ook in combinatie met andere overbroekjes te gebruiken. De prefolds zijn verkrijgbaar in drie maten. Deze maat XS past van ongeveer 2 tot 4 kg. 

Materiaal:
100% ongebleekt biologisch katoen

De prefolds mogen op 95 graden gewassen worden, en mogen in de droger.

Als je prefolds huurt ontvang je daarbij één Snappi luierklemmetje. Met het Snappi luierklemmetje zet je deze prefolds makkelijk vast, zonder het gebruik van veiligheidsspelden. De luierklemmetjes hebben kleine weerhaakjes die in de stof grijpen. Als je het huurpakket retour stuurt dien je ook de Snappi retour te sturen.Hoe werkt het huren

Bekijk onze huurpagina voor een volledige uitleg van het huren.

Wij vragen huurders wel altijd een inlegvel te gebruiken in verband met de hygiëne. Als je deze niet in huis hebt, kun je deze als koopproduct toevoegen aan je winkelmandje.

No Related Posts