One Size Fluffy Organic (4-15 kg) Drukknoopjes

Petit Lulu One Size voorgevormd ‘Fluffy Organic’

Deze variant van de Petit Lulu voorgevormde luier is de ‘Fluffy Organic’. Deze blijven zachter na het wassen en hebben meer natuurlijke materialen dan de ‘classic’ variant.

De luiers bestaan uit bamboe en biologisch katoen en sluiten rond de buik met drukknoopjes. Ze passen van ongeveer 4-15kg, je kunt ze passend maken naar de maat van je kindje door middel van de drukknoopjes aan de voorkant van de luier. Hierdoor past deze luier al bij baby’s maar ook bij peuters of kleuters die al bezig zijn met zindelijk worden.

Er wordt bij deze luiers een lange booster meegeleverd. Deze kun je door middel van één drukknoopje vast klikken in de luier. Wanneer je de booster in tweeën of in het midden dubbel vouwt, maakt dit een fijne booster voor meisjes. Door de booster vooraan in drieën te vouwen is dit weer handig bij jongens of bij buikslapers.

Wanneer de booster nog niet nodig is kun je er voor kiezen om een afdekrondje te plaatsen op het drukknoopje in de luier als je dit fijn vindt.

Bij deze ‘Fluffy Organic’ versie wordt geen fleece inlegvel meegeleverd.

Over deze voorgevormde luiers van Petit Lulu moet nog wel een overbroekje van PUL, TPU of wol overheen om het geheel vocht resistent te maken.

De One Size Fluffy Organic voorgevormde luiers van Petit Lulu mogen op 60 graden gewassen worden en op lage temperatuur in de droger.

Materiaal

Print: 95% katoen, 5% elastaan
Vulling en binnenkant: 60% bamboe viscose, 40% biologisch katoen

Booster
Buitenkant en vulling: 60% bamboe viscose, 40% biologisch katoen

De bamboeluiers van Petit Lulu hebben een OEKO-TEX certificaat en worden geproduceerd in Tsjechië.

Page Speed