SIO Inleggers

GroVia SIO Inleggers

De GroVia SIO inleggers klik je in de overbroekjes van GroVia met behulp van twee drukknoopjes. Eenmaal in elkaar geklikt kun je de luier makkelijk als één geheel aan doen. Er zijn twee soorten inleggers verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een biokatoenen inlegger en een StayDry inlegger.

De katoenen inlegger is gemaakt van 100% biologisch katoen (afgezien van de beenrandjes) met een GOTS certificaat. De inlegger bestaat uit twee lagen die alleen aan de voor- en achterkant aan elkaar zijn vastgenaaid. Hierdoor wordt de droogtijd iets verkort. De achterkant is wat breder dan de voorkant, zodat ontlasting zo min mogelijk op het overbroekje terecht komt. Bij de benen is een zacht fleece randje verwerkt, voor een comfortabele en lekvrije aansluiting. 

De StayDry inleggers hebben het zelfde ontwerp als de katoenen inleggers. Ze bestaan ook uit twee lagen, hebben een bredere achterkant en zachte randjes bij de benen. Ze zijn gemaakt van 100% polyester met een zachte fleecelaag. Deze inleggers drogen heel snel en geven een droog gevoel aan de billen van je kindje. Ze zijn wel wat gevoeliger voor doordruklekkage dan de katoenen inleggers. 

Beide inleggers hebben een laagje TPU aan de onderkant. Dit voorkomt dat het overbroekje met urine in aanraking komt en zorgt er ook voor dat je de inlegger uit het broekje kunt verwijderen zonder vieze of natte handen te krijgen.

Alle producten van GroVia hebben het OEKO-TEX certificaat. 

Materiaal

Biokatoenen inlegger:

Absorberend gedeelte: 100% biologisch katoen
Anti-lek randjes: 88% polyester en 12% katoen
Onderkant: 100% polyester met TPU

Stay-Dry inlegger:

Absorberend gedeelte: 100% polyester (microvezel)
Anti-lek randjes: 100% polyester (fleece)
Onderkant: 100% polyester met TPU

Deze inleggers mogen op 40 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger.

Page Speed