Air Flow

Mother-ease Air Flow

De Air Flow overbroekjes van Mother-ease zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Van XS broekjes voor pasgeboren baby's vanaf 2,5 kg tot aan XL overbroekjes voor kinderen tussen de 16 kg en 20 kg. De overbroekjes vallen goed op maat, maar hebben wel een losse pasvorm. Ze zijn hierdoor niet zo geschikt om te gebruiken in combinatie met losse inleggers. Ze gaan perfect over voorgevormde luiers of over vouwluiers die vastgezet zijn met een luierklemmetje.

De broekjes sluiten met drukknoopjes aan de zijkant. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor buikslapers. Het gewicht van het kind komt dan niet op de sluiting terecht, waardoor ze minder lekgevoelig zijn.

De maatvoering is altijd bij benadering en afhankelijk van de bouw van een kindje. Pas het overbroekje dus eerst over een luier heen voordat je het in de was gooit. Mocht het dan onverhoopt niet passen kun je het altijd nog retourneren. 

Maat XS: 2,5 tot 5,5 kg

Maat S: 3,5 tot 5,5 kg

Maat M: 4,5 tot 9 kg

Maat L: 9 tot 16 kg

Maat XL: 16 tot 20 kg

Materiaal 

100% polyester met PUL

Deze overbroekjes mogen op 60 graden gewassen worden en mogen eventueel op lage temperatuur in de droger. Drogen aan de lijn is altijd beter. 

Page Speed