Elskbar

Elskbar wasbaar maandverband

Het wasbaar maandverband van Elskbar is verkrijgbaar in prachtige prints. Het maandverband is gemaakt van een zachte bamboelaag aan de huidkant, één of meerdere absorberende bamboelagen in de kern en een waterresistente TPU laag aan de achterkant. De TPU laag heeft een prachtige print, die doorloopt op de vleugels. Het maandverband kan met drukknoopjes om het ondergoed heen worden vastgezet. Er zijn drie maten verkrijgbaar. Maat M en maat L kunnen op twee standen vastgeklikt worden, maat S kan op één manier gesloten worden. De vleugels zijn gemaakt van TPU. De kleinste maat is geschikt voor de lichte dagen of om als inlegkruisje te gebruiken. 

Maten

  • Maat S (Inlegkruisje): 5,5 x 19 cm
    Deze maat heeft een zachte bamboe velour laag tegen de huid aan en één absorberende laag van bamboe terry. De onderste laag is van TPU. 
  • Maat M (Normaal): 6,5/7 x 27 cm
    Deze maat heeft een zachte bamboe velour laag tegen de huid, twee absorberende lagen van bamboe terry en een onderste laag van TPU. 
  • Maat L (Nacht): 6,5/7 x 31 cm
    Deze maat heeft een zachte bamboe velour laag tegen de huid aan en drie absorberende lagen bamboe terry. De onderkant is van TPU.

Materiaal

85% bamboe, 15% polyester (TPU laag: 100% polyester)

Het maandverband spoel je het beste eerst koud uit. Dit kan met een koude spoelronde of kort programma in de wasmachine. Daarna mogen ze op 60 graden gewassen worden. Laat de inlegkruisjes bij voorkeur aan de lijn drogen. 

Page Speed