Kijani Pull-Up (Kind-Volwassene)

Kijani Pull-Up Luiers

De optrekluiers van Kijani zijn ideaal voor mensen die de luier graag op willen trekken als een broek. De luiers kunnen zowel overdag als 's nachts gebruikt worden. Het zijn Snap-In-One (SIO) luiers die geleverd worden inclusief absorberende inlegger. De binnenkant van het broekje heeft een zachte laag fleece voor een droog en comfortabel gevoel. Ook de inlegger is bedekt met een zachte Stay-Dry fleece laag. De inlegger klik je zowel voor- als achteraan vast in het overbroekje. Bij het omhoog of omlaag trekken blijft alles hierdoor goed op zijn plaats zitten. De inlegger is voorzien van elastieken rond de benen, voor een optimale en comfortabele aansluiting. De bamboe/katoen inlegger heeft daarnaast een onderkant van PUL, zodat het broekje niet snel nat wordt en je de inlegger makkelijk uit de luier kunt halen zonder natte handen te krijgen.

De Pull-Up luier heeft aan beide zijkanten een sluiting met drukknoopjes. De zijkanten zijn zeer elastisch, wat het optrekken makkelijk maakt. De luier kan aan beide kanten op drie verschillende standen gesloten worden. 

Mocht de meegeleverde inlegger niet voldoende zijn qua absorptievermogen, dan kan er vrij eenvoudig bijgeboost worden. 

Er zijn vijf maten verkrijgbaar. Twijfel je over de maat, dan kun je de kleinere maat kiezen voor een wat slankere pasvorm en de grotere maat voor wat meer absorptievermogen. 

Maat Taille omvang Beenomvang
Maat 2-4 jaar 43-76 cm 20-35 cm
Maat 4-6 jaar 45-91 cm 22-40 cm
Maat 7-12 jaar 40-96 cm 22-53 cm
Maat 13-18 jaar
Maat Adult

Materiaal: 

Broekje: 100% polyester met PUL en fleece
Inlegger:
-Huidkant: 100% polyester met fleece
-Onderkant: 100% polyester met PUL
-Absorberende kern: 40% katoen, 40% bamboe, 20% polyester

Kijani adviseert de luier op 40 graden te wassen. Wij adviseren wasbare luiers altijd op 60 graden te wassen en aan de lijn te drogen. Je luiers gaan hierdoor langer meer.  

Page Speed