Popolini

Hydrofiele luiers van Popolini

De hydrofielen van Popolini zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn GOTS gecertificeerd. Ze zijn 70 x 70 cm groot en zijn ideaal om als luier in bijvoorbeeld origamivouw of padfold te vouwen. De hydrofiele luiers van Popolini zijn verkrijgbaar in een set van 3 stuks met unikleuren of een set van 3 stuks waarbij een unikleur gemixt is met printjes.

Bij baby’s kun je de hydrofiele luier om je kindje heen vouwen en dan vastzetten door middel van een luierklem zoals bijvoorbeeld een Snappi. De hydrofiele luiers kunnen ook perfect met een extra booster of prefold bij peuters tot zindelijkheid gebruikt worden. Deze hydrofiele luiers van Popolini passen altijd!

Je kunt deze hydrofiele doeken van Popolini natuurlijk ook gebruiken als bijvoorbeeld slabber, als handdoek om je kindje af te drogen, spuugdoek of als schoonmaakdoek. Het is multifunctioneel te gebruiken.

Over deze hydrofiele luiers heb je nog wel een overbroekje nodig om te zorgen dat het geheel vocht resistent wordt. De overbroekjes zijn verkrijgbaar in PUL of TPU of van wol.

De hydrofiele luiers van Popolini mogen op 95 graden gewassen worden en mogen in de droger.

Materiaal

100% biologisch katoen

De hydrofiele luiers van Popolini worden geproduceerd in India

Page Speed