ImseVimse

  1. Biologisch katoenen hydrofielen ImseVimse
    Biologisch katoenen hydrofielen 4x
    Waardering:
    100%
    € 19,95

ImseVimse hydrofiele luiers

 

De hydrofiele luiers van ImseVimse hebben een afmeting van 70 x 70 cm, zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en hebben het OEKO-TEX certificaat. Ze worden verkocht per vier stuks en zijn verkrijgbaar in het wit.

Deze handige hydrofiele luiers zijn super veelzijdig!

Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als zomerdekentje, handdoek om je kindje af te drogen, als spuugdoek, als slabber of schoonmaakdoek.

Ook zijn ze zeer goed te gebruiken als wasbare luier voor jonge baby’s, dreumessen en peuters. De hydrofiele luiers van ImseVimse kunnen als luier vanaf de geboorte tot aan de zindelijkheid van je kindje worden gebruikt want ze passen altijd!

Met het gebruik van een luierklem zoals een Snappi, kun je deze hydrofiele luier goed om je kindje heen vouwen. Een fijne vouw hiervoor is bijvoorbeeld de origamivouw of een vliegervouw. Wanneer je één of twee hydrofielen samen vouwt tot padfold met een booster, is dit ook heel geschikt om te gebruiken bij een ouder kindje.

 

Om het geheel vocht resistent te maken heb over een hydrofiele luier nog wel een overbroekje van PUL of TPU of een wolbroekje nodig.

De hydrofiele luiers van ImseVimse mogen op 60 graden gewassen worden en mogen in de droger.

 

Materiaal

100% biologisch katoen

 

De hydrofiele luiers van ImseVimse worden geproduceerd in Pakistan

Page Speed