TotsBots Bamboozle

De Bamboozle luiers werden tot medio 2020 geproduceerd in Schotland. Vanaf de zomer van 2020 is de productie verplaatst naar Turkije. Zoek je een in Europa geproduceerde luier die vergelijkbaar is aan de Bamboozle, lees onderaan deze pagina onze suggesties.

 1. Bamboozle TotsBots Ecru
  Bamboozle Stretch Ecru
  Waardering:
  95%
  Vanaf € 16,95 € 16,95
 2. TotsBots Bamboozle Hedgehug
  Bamboozle Stretch Hedgehug
  Waardering:
  85%
  Vanaf € 17,95 € 17,95
 3. Bamboozle Squiddles TotsBots
  Bamboozle Stretch Squiddles
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 17,95 € 17,95
 4. Bamboozle Owlbert TotsBots
  Bamboozle Stretch Owlbert
  Vanaf € 17,95 € 17,95
 5. Bamboozle Foxtrot TotsBots
  Bamboozle Stretch Foxtrot
  Waardering:
  80%
  Vanaf € 17,95 € 17,95
 6. Bamboozle Tots Bots Bummy Wabbit
  Bamboozle Stretch Bummy Wabbit
  Waardering:
  80%
  Vanaf € 17,95 € 17,95

TotsBots Bamboozle luiers

De TotsBots Bamboozle Stretch is een echte klassieker onder de wasbare luiers. De buitenzijde van de Bamboozle luier bestaat hoofdzakelijk uit bamboe, de kern is van microvezel. Per saldo is het een luier die grotendeels uit microvezel bestaat. De luier beschikt over vrij slappe elastieken. Deze voorgevormde luier is verkijgbaar in ecru en in diverse prints.

Er zijn drie maten beschikbaar. Elke maat is nog verder op maat te maken met behulp van de drukknoopjes op de voorkant. Maat 1 past van 2,7 tot 8 kg en heeft de beste pasvorm voor pasgeborenen. De maat 2 luier past van 4 kg tot 16 kg en kan daarmee in principe gebruikt worden als One Size luier. De maat 3 luier (alleen verkrijgbaar in Ecru) past vanaf 16 kg en is daarmee geschikt voor oudere peuters en kleuters.

De Bamboozle luier sluit met klittenband en wordt geleverd met een inklikbare booster. Deze booster kan uiteraard weg gelaten worden als de extra absorptie nog niet nodig is. Over de Bamboozles moet nog een overbroekje of wolbroekje. TotsBots heeft Peenut overbroekjes in dezelfde maatvoering die goed te combineren zijn met de Bamboozle luiers. In principe zijn vrijwel alle overbroekjes en wolbroekjes geschikt om over de Bamboozle te doen. De Bamboozle luier valt echter vrij breed, dus smalle overbroekjes zijn mogelijk aan de (te) krappe kant.


Materiaal

-Buitenkant: 80% bamboe en 20% polyester

-Vulling: 100% polyester

De Bamboozle luiers mogen op 60 graden gewassen worden en mogen in de droger. 

Alle producten van TotsBots beschikken over het OEKO-TEX 100 certificaat.

Op zoek naar een alternatief voor de Bamboozle luier?

Alle bamboozle luiers worden vanaf nu in Turkije geproduceerd door een verplaatsing van de productie vanuit Schotland. Vergelijkbare alternatieven van wel in Europa geproduceerde voorgevormde One Size luiers met klittenbandsluiting zijn Anavy One SizeHu-DaPetit LuluPetit Lulu Fluffy Organic en de Popolini Ultrafit Organic. Een aantal van deze luiers is slanker (met name Hu-Da) of heeft een betere absorptie (met name Petit Lulu Fluffy Organic). Vergelijk ze allemaal bij voorgevormde luiers in onze absorptietabel.


 

Page Speed