TotsBots Bamboozle

TotsBots Bamboozle luiers

De TotsBots Bamboozle Stretch is een echte klassieker onder de wasbare luiers. De buitenzijde van de Bamboozle luier bestaat hoofdzakelijk uit bamboe, de kern is volledig van microvezel. Per saldo is het een luier die grotendeels uit microvezel bestaat. Deze voorgevormde luier is verkijgbaar in ecru en in diverse prints.

Er zijn drie maten beschikbaar. Elke maat is nog verder op maat te maken met behulp van de drukknoopjes op de voorkant. Maat 1 past van 2,7 tot 8 kg en heeft de beste pasvorm voor pasgeborenen. De maat 2 luier past van 4 kg tot 16 kg en kan daarmee in principe gebruikt worden als One Size luier. De maat 3 luier (alleen verkrijgbaar in Ecru) past vanaf 16 kg en is daarmee geschikt voor oudere peuters en kleuters.

De Bamboozle luier sluit met klittenband en wordt geleverd met een inklikbare booster. Deze booster kan uiteraard weg gelaten worden als de extra absorptie nog niet nodig is. Over de Bamboozles moet nog een overbroekje of wolbroekje. TotsBots heeft Bamboozle overbroekjes in dezelfde maatvoering die goed te combineren zijn met de Bamboozle luiers. In principe zijn vrijwel alle overbroekjes en wolbroekjes geschikt om over de Bamboozle te doen. De Bamboozle luier valt echter vrij breed, dus smalle overbroekjes zijn mogelijk aan de (te) krappe kant.


Materiaal

-Buitenkant: 80% bamboe en 20% polyester

-Vulling: 100% polyester

De Bamboozle luiers mogen op 60 graden gewassen worden en mogen in de droger. 

Alle producten van TotsBots beschikken over het OEKO-TEX 100 certificaat.

TotsBots produceert Bamboozle luiers in zowel Turkije als Schotland

Page Speed