Laurabeijn.nl

Handgemaakte luiers uit Nederland

De Scrapnap luiers van Laurabeijn.nl worden handgemaakt, gewoon in Nederland, achter de naaimachine. Ze bestaan grotendeels uit gerecyclede materialen. De theedoek van oma, resten stof van andere naaiprojecten en oude molton lakens voor de absorptie. Elke luier is uniek en van een bepaalde print zijn er meestal maar één of twee beschikbaar. 

Laura maakt Newborn en One Size luiers. De Newborn luiers passen van ongeveer 2-6 kg en de One Size luiers passen van ongeveer 4-15 kg. De luiers sluiten met drukknoopjes. Op deze drukknoopjes krijg je 9 maanden garantie, net als op andere productiefouten. Is er iets mis met de luier waardoor de luier niet meer goed functioneert, dan wordt er altijd met Laura gekeken of reparatie mogelijk is. Repareren heeft altijd de voorkeur boven vervangen, want waarom zou je een luier weggooien die slechts een klein repareerbaar mankement heeft?

De materiaalsamenstelling van de luiers varieert, omdat er verschillende stoffen worden gebruikt. De luiers blijven het mooist als ze op 40 graden gewassen worden en ze aan de waslijn mogen drogen. De print kan na verloop van tijd wat valer worden, dit is mede afhankelijk van de gebruikte stof. 

Het garantiebeleid is aangepast op de ideologie achter deze luier; hernieuwde waardering voor 'scrap'.

Scrap: stukje, beetje, fragment, knipsel, vechtpartij(tje), ruzie, afval, schroot, bakkeleien, afdanken, dumpen, laten varen (ideeën, plannen) slopen.

Over de voorgevormde luiers van laurabeijn.nl moet nog wel een overbroekje van TPU, PUL of wol.

Ben je ook geïnteresseerd in de andere producten die Laura maakt? Bekijk ze op de laurabeijn.nl merkenpagina.

Page Speed