Bamboolik XL

  1. XL voorgevormde pocketluier Mint Bamboolik
    XL Voorgevormde Pocketluier Mint
    Special Price € 19,90 Regular Price € 25,90

Bamboolik XL luiers

De zachte voorgevormde pocketluiers van Bamboolik zijn verstelbaar in drie verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. De luiers passen hierdoor bij wat grotere peuters, kleuters of oudere kindjes die nog niet zindelijk zijn van ongeveer 15 kg tot 25 kg. De luiers hebben een pocketopening aan de achterkant waar boosters ingestopt kunnen worden. De Bamboolik XL voorgevormde luiers kunnen zonder boosters gebruikt worden. Wanneer je kindje meer gaat plassen of wanneer meer absorptie nodig is dan kun je een booster toevoegen om zo de opname capaciteit te verhogen.

De Bamboolik XL luiers worden leeg geleverd, boosters moeten los aangeschaft worden. Dankzij de grote pocketopening kunnen er ook makkelijk prefolds in de luiers geschoven worden.

De buitenkant van deze luiers is van een zachte velours achtige stof, de binnenkant is gevoerd met fleece. Fleece zorgt voor een droger gevoel bij een natte luier en is minder gevoelig voor het achterblijven van eventuele vlekken.

Deze luiers hebben nog een overbroekje of wolbroekje nodig. Het XL overbroekje van Bamboolik past hier uitstekend overheen. De luier sluit met klittenband.

Materiaal

- Binnenkant 100% polyester
- Buitenkant 80% katoen en 20% polyester

Deze luiers mogen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger. 

De luiers van Bamboolik worden geproduceerd in Tsjechië.