Newborn (2-6 kg)

Newborn

Deze voorgevormde Newborn luiers van Anavy zijn gemaakt van bamboe en zijn verkrijgbaar in vrolijk gekleurde printjes. De Newborn luiers passen ongeveer van 2 tot 6 kg. Hierdoor zijn ze te gebruiken bij pasgeboren baby’s maar passen ze ook bij meerlingen, prematuren en dysmaturen. De luiers zijn verkrijgbaar in een variant met klittenband sluiting en met een sluiting door middel van drukknoopjes.

De Anavy voorgevormde Newborn luier met drukknoopjes heeft een extra drukknoopje om een uitsparing te creëren voor de navel, hierdoor heb je meer ruimte voor de navelstreng.

De Newborn voorgevormde luier met klittenband heeft geen extra drukknoopje om een uitsparing te creëren voor de navelstreng.

Bij deze Anavy Newborn voorgevormde bamboeluiers wordt een korte booster meegeleverd. Deze korte booster heeft een drukknoopje waarmee de booster in de luier vastgeklikt kan worden. Wanneer je kindje nog niet zo veel plast, kun je er voor kiezen om deze booster niet te gebruiken. Er zijn speciale afdekrondjes verkrijgbaar om op het drukknoopje in de luier te klikken wanneer je de booster niet gebruikt.

Over deze luiers van bamboe moet nog een overbroekje van PUL of TPU of een wolbroekje.

Materiaal:

-Buitenkant: 95% katoen, 5% elastaan
-Binnenkant: 80% bamboe, 20% polyester
-Vulling: 80% katoen, 20% polyester
-Booster: 80% bamboe, 20% polyester

De luier mag op 60 graden gewassen worden en mag op lage temperatuur in de droger. 

De Newborn bamboeluier van Anavy wordt geproduceerd in Tsjechië.

Page Speed