Maxi/Night Aubergine Drukknoopjes

Verstelbare Maxi/Night bamboeluier van Anavy, Aubergine met drukknopen
Levertijd: Op werkdagen voor 15.30 uur besteld, morgen in huis
Prijs per stuk
Voorraad: 0
 
Deze bamboeluier van Anavy is verstelbaar in twee maten en is geschikt voor kinderen van 6 tot 18 kg. De luier heeft op de voorkant een label met een maan en sterren erop, zodat deze luier voor iedereen duidelijk herkenbaar is als nachtluier.

Er zijn twee verschillende versies van deze luier, één met een prefold en één met een booster als inlegger. Doordat de prefold van dunner materiaal is gemaakt is de droogtijd iets korter dan de droogtijd van de vrij dikke booster. De booster is zeer lang en dik en kan net als de prefold in de luier geklikt worden. De booster kan aan de voorkant dubbel gevouwen worden, wat voor extra absorptie zorgt aan de voorkant. Dit is met name handig voor jongetjes. De keuze voor een prefold of booster kan hierboven aangegeven worden in het vakje 'Versie Anavy Maxi/Night'. 

Over de luier moet nog een overbroekje of wolbroekje. Over de Anavy Maxi/Night luier past slechts een beperkt aantal overbroekjes. De meeste One Size overbroekjes passen er niet overheen, omdat de luier zo groot is. 

Materiaal:
-Buitenkant: 80% katoen en 20% polyester
-Binnenkant: 67% bamboe en 33% polyester
-Inlegger (prefold of booster): 71% bamboe en 29% polyester

De luier mag op 60 graden gewassen worden en mag in de droger. .
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi/Night Aubergine Drukknoopjes
Uw waardering
Page Speed