One Size (4-15 kg) Klittenband

Anavy One Size klittenband

Deze voorgevormde luiers van Anavy sluiten langs de buikzijde met klittenband en hebben drukknoopjes aan de voorkant om de luier in maat te verstellen. Door deze drukknoopjes is de luier aan te passen in 3 maten en hierdoor zijn deze luiers geschikt vanaf de geboorte, bij peuters en bij kindjes die bezig zijn met zindelijkheid. Door ze aan te passen aan de grootte van je kindje passen de Anavy One Size bamboeluiers ongeveer van 4 tot 15 kg.

 De Anavy voorgevormde bamboe luiers zijn verkrijgbaar in vrolijk gekleurde prints en worden geleverd met twee korte boosters. Beide boosters hebben een drukknoopje en kunnen hierdoor in de luier worden geklikt. Op deze manier pas je het absorberend vermogen aan naar het plasgedrag van je kindje.

Wanneer je de boosters nog niet nodig hebt kun je er voor kiezen om afdekrondjes te gebruiken om het drukknoopje in de luier af te dekken. Voor kindjes die veel plassen kun je een van de bijgeleverde boosters vastklikken in de luier en de andere booster hier los op of onder leggen.  

Over de luier moet nog een overbroekje van TPU of PUL of een wolbroekje om het geheel vocht resistent te maken.

Materiaal

- Buitenkant: 95% katoen, 5% elastaan
- Binnenkant: 80% bamboe, 20% polyester
- Vulling: 80% katoen, 20% polyester
- Booster: 80% bamboe, 20% polyester

De luier mag op 60 graden gewassen worden en mag in de droger. 

Deze One Size bamboeluier met klittenband van Anavy wordt geproduceerd in Tsjechië.