Anavy

Anavy

De voorgevormde bamboe luiers van Anavy zijn verkrijgbaar in veel vrolijke prints. Bij zowel de Newborn, de One Size als de Maxi/Night luiers heb je de keuze in klittenband of drukknoop sluiting.

Newborn

De Newborn voorgevormde luiers van Anavy passen ongeveer van 2 tot 6 kg. De variant met een drukknoopsluiting heeft een extra drukknoopje om een navel uitsparing te creëren, hierdoor heb je meer ruimte voor de navelstreng. De variant met klittenband heeft geen drukknoop voor een navel uitsparing.

One Size 

De One Size luiers zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 4 tot 15 kg. De luiers worden geleverd met twee korte boosters.

Maxi/Night 

Naast de Newborn en One Size luiers heeft Anavy ook extra grote luiers die erg veel vocht op kunnen nemen en speciaal geschikt zijn voor 's nachts. Je kunt zelf kiezen welke inlegger je gebruikt om tot een complete luier te komen. Zowel de booster als de prefold klik je in de leeg geleverde Maxi/Night luiers. De Anavy Maxi/Night luiers passen volgens de fabrikant vanaf 8 kg. Wij raden het gebruik echter pas aan bij wat grotere kindjes, aangezien de luier erg groot en breed is. Voor veelplassende kinderen onder de 10 kg is de Petit Lulu Maxi/Night meer geschikt als nachtluier.

Materiaal

Newborn en One Size:

- Buitenkant: 95% katoen, 5% elastaan
- Binnenkant: 80% bamboe, 20% polyester
- Vulling: 80% katoen, 20% polyester
- Booster: 80% bamboe, 20% polyester

Maxi/Night:

- Buitenkant: 95% katoen en 5% elastaan
- Binnenkant: 67% bamboe en 33% polyester
- Los verkrijgbare inlegger (prefold of booster): 71% bamboe en 29% polyester

Mocht je de luiers zonder boosters willen gebruiken of wanneer je de luier op de grootste stand hebt staan bij je kindje dan kun je eventueel ervoor kiezen om afdekrondjes te gebruiken over de drukknoopjes. 

De voorgevormde luiers van Anavy worden geproduceerd in Tsjechië.