WeeCare

WeeCare SIO luiers

De SIO overbroekjes van WeeCare zijn verkrijgbaar in twee maten en vormen samen met de WeeCare SIO inleggers een complete SIO luier. De overbroekjes kunnen ook gebruikt worden over voorgevormde luiers en vouwluiers. Ze zijn echter vrij smal, dus ze passen beter over een smalle luier dan over een brede luier. Ze passen bijvoorbeeld mooi over de Hu-Da luiers, maar minder goed over Popolini en Bamboozle voorgevormde luiers. 

De overbroekjes van WeeCare zijn uniek qua uitstraling. In tegenstelling tot de meeste overbroekjes is de buitenkant niet gemaakt van glad PUL, maar van katoen. Dit geeft de luier een doorleefd uiterlijk. De prints passen daar goed bij. Geen drukke en felle prints, maar rustige doffe kleuren met grafische patronen. De prints kunnen wat vervagen na het wassen, hetgeen bijdraagt aan de uitstraling.

Naast de WeeCare inleggers kun je ook de inleggers van Buttons en de SIO Basic Plus inlegger van Petit Lulu in deze overbroekjes klikken. Zo heb je nog meer keuze qua materiaal en absorptievermogen. 

De inleggers zijn gemaakt van bamboe, biologisch katoen en hennep en hebben een goed absorptievermogen. Ze hebben een handig antilek randje bij de benen. De inleggers klik je ook eenvoudig in de overbroekjes van Buttons en Petit Lulu. 

Lees voor een gebruikerservaring inclusief foto's dit blog op Made by Malou.

Alle producten van WeeCare hebben het OEKO-TEX keurmerk. Meer weten over het merk? Bekijk dan onze merkenpagina.

Page Speed