Bamboozle Pads

TotsBots Bamboozle Pads

De Bamboozle Pads van TotsBots maken van de Bamboozle overbroekjes een complete SIO luier. Ze worden altijd geleverd per twee stuks; een kleine en een grote. De pads kunnen afzonderlijk of samen in de Bamboozle overbroekjes geklikt worden. Ze kunnen zowel in de maat 1, maat 2, als maat 3 overbroekjes geklikt worden. Door de twee drukknoopjes naast elkaar, kunnen ze niet eenvoudig in andere merken overbroekjes geklikt worden. Uiteraard kunnen ze wel los in andere overbroekjes gebruikt worden. Zeker als deze overbroekjes flappen hebben. Bekijk hiervoor ook eens onze overbroekjes tabel.

Voor een pasgeboren baby klik je in eerste instantie alleen de kleine pad in het overbroekje. Lekt dat te snel door, dan probeer je alleen de grote inlegger. Pas als dat ook te snel doorlekt, omdat je kindje de inlegger vol plast ga je beide inleggers gebruiken. 

De inleggers bestaan uit bamboe met polyester. Ze nemen vocht snel op, maar zijn wel vrij gevoelig voor doordruklekkage door het hoge gehalte polyester. Mocht je kindje te snel doorlekken met de Bamboozle Pads dan kun je proberen om onder de pads een inlegger met een hoger gehalte bamboe te plaatsen. Zo wordt het vocht beter vast gehouden. 

Materiaal

-Buitenkant: 80% bamboe en 20% polyester
-Vulling: 100% polyester

De pads mogen op 60 graden gewassen worden, en mogen op lage temperatuur in de droger. 

De Bamboozle Pad luiers van TotsBots hebben het OEKO-TEX 100 certificaat.