Bamboozle Overbroekjes

TotsBots Bamboozle Overbroekjes

De TotsBots Bamboozle overbroekjes zijn te gebruiken in combinatie met TotsBots Bamboozle Pads. Deze kun je in de overbroekjes klikken, waarna je een SIO luier hebt. Een SIO (snap-in-one) luier kun je als één geheel aan doen. Bij het verschonen vervang je alleen de inleggers en gebruik je het overbroekje nog een keer. Het is wel handig om dan twee overbroekjes af te wisselen. Eén overbroekje aan de billen en de andere even aan het luchten.

De overbroekjes zijn echter ook prima te gebruiken als overbroekje over voorgevormde luiers en vouwluiers, zoals hydrofielen, prefolds en strikluiers. 

Er zijn drie maten verkrijgbaar die alledrie ook nog verstelbaar zijn in maat.

Maat 1: 2,7 - 8 kg

Maat 2: 8-16 kg

Maat 3: Vanaf 16 kg

Maat 3 is alleen verkrijgbaar als wit overbroekje en in de print Dreamer. De maten 1 en 2 zijn in meerdere prints en wit leverbaar. 

Het overbroekje bestaat uit twee lagen PUL, hetgeen ze beter bestand maakt tegen doorlekken. Aan de binnenkant zijn aan de voorkant twee drukknoopjes geplaatst, waar de je de Bamboozle Pads op kunt klikken. 

Materiaal

100% gerecycled polyester met PUL

Het overbroekje mag op 60 graden gewassen worden, en mag op lage temperatuur in de droger. 

Alle producten van TotsBots hebben het OEKO-TEX 100 certificaat. Het PUL wordt gemaakt van gerecycled polyster afkomstig van plastic flessen.