Tickle Tots Inleggers

Tickle Tots SIO Inlegger

Deze inleggerset kan gebruikt worden in combinatie met de SIO luiers van Tickle Tots. Het setje bestaat uit twee inleggers die op elkaar geklikt kunnen worden, en in het overbroekje van Tickle Tots geklikt kunnen worden. Voor pasgeborenen kan alleen de kleine inlegger gebruikt worden. Deze bestaat uit drie lagen met een droge fleece laag aan de bovenkant. Voor kindjes die wat groter zijn of wat meer plassen kan de grote inlegger gebruikt worden. Deze bestaat uit vier lagen en heeft ook een droge fleece bovenkant. De onderkant van deze grote inlegger is gemaakt van PUL. Het overbroekje blijft hierdoor zeker droog en kan meerdere keren gebruikt worden, tenzij er ontlasting op komt. Uiteindelijk kunnen beide inleggers samen gebruikt worden. De PUL onderkant van de grote inlegger is ook handig als je het vervelend vindt om een natte inlegger te verschonen. Je houdt droge en schone handen, ook als de inlegger heel nat is geplast. 

De inleggers klik je met drukknoopjes vast in het overbroekje. De luier kan hierna als één geheel aan gedaan worden. Als het overbroekje niet vies is geworden kan deze meerdere verschoningen gebruikt worden, er hoeft dan alleen een nieuwe inlegger ingeklikt te worden. Het is wel verstandig om het overbroekje tussendoor even te laten luchten. Je wisselt dus het beste twee overbroekjes af op een dag. Eéntje aan de billen en eentje aan het luchten.

Materiaal

Absorberende kern inleggers: 70% bamboe, 30% katoen

Fleece laag en PUL laag van de inleggers: 100% polyester

De inleggers mogen op 40 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger. 

Alle gebruikte materialen van Tickle Tots hebben het OEKO-TEX certificaat, en zijn dus getest op gevaarlijke stoffen en veilig verklaard. Voor elke 1.000 luiers die Tickle Tots produceert wordt er in het Verenigd Koninkrijk een boom geplant. 

Page Speed