Tickle Tots Compleet

Tickle Tots SIO luier Compleet

De Tickle Tots SIO luier kun je kopen als compleet setje. Hierbij krijg je een overbroekje met twee inleggers. De inleggers zijn gemaakt van bamboe en katoen en kunnen afzonderlijk of samen in het overbroekje geklikt worden. De inleggers zijn ook los te verkrijgen.

De luier is verstelbaar in drie verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant en is hiermee geschikt voor kinderen van ongeveer 4 tot 16 kg.

De SIO luier van Tickle Tots is een all-in-two systeem. Er worden twee inleggers meegeleverd die op elkaar geklikt kunnen worden. Voor pasgeborenen kan alleen de kleine inlegger gebruikt worden. Deze bestaat uit drie lagen met een droge fleece laag aan de bovenkant. Voor kindjes die wat groter zijn of wat meer plassen kan de grote inlegger gebruikt worden. Deze bestaat uit vier lagen en heeft ook een droge fleece bovenkant. De onderkant van deze grote inlegger is gemaakt van PUL. Het overbroekje blijft hierdoor zeker droog en kan meerdere keren gebruikt worden, tenzij er ontlasting op komt. Uiteindelijk kunnen beide inleggers samen gebruikt worden. De inleggers klik je met drukknoopjes vast in het overbroekje. De luier kan hierna als één geheel aan gedaan worden. Als het overbroekje niet vies is geworden kan deze meerdere verschoningen gebruikt worden, er hoeft dan alleen een nieuwe inlegger ingeklikt te worden. Het is wel verstandig om het overbroekje even te laten luchten en dus twee overbroekjes af te wisselen gedurende de dag.

De overbroekjes hebben dubbele lekgootjes waarvan het buitenste randje bedekt is met een zacht laagje fleece. Het overbroekje bestaat uit twee lagen PUL en is hiermee zeer lekbestendig. De luier sluit met klittenband. Het overbroekje kan ook los gebruikt worden als overbroekje over prefolds of voorgevormde luiers.

Materiaal

Overbroekje: 100% polyester met PUL

Absorberende kern inleggers: 70% bamboe, 30% katoen

Fleece laag en PUL laag van de inleggers: 100% polyester

Zowel het overbroekje als de inleggers mogen op 40 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger. 

Alle gebruikte materialen van Tickle Tots hebben het OEKO-TEX certificaat, en zijn dus getest op gevaarlijke stoffen en veilig verklaard. Voor elke 1.000 luiers die Tickle Tots produceert wordt er in het Verenigd Koninkrijk een boom geplant. 

Page Speed