Tickle Tots

Tickle Tots SIO luier

De Snap-In-One (SIO) luiers van Tickle Tots zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 4-16 kg. Je kunt ze op maat maken door de drukknoopjes op de voorkant op elkaar te klikken. De Tickle Tots SIO luiers worden geleverd met twee bamboe/katoen inleggers die samen of apart in het overbroekje geklikt kunnen worden. De luier is zo te gebruiken als volwaardige luier. Het overbroekje kan ook gebruikt worden over vouwluiers of voorgevormde luiers heen.

Het overbroekje bestaat uit twee lagen pul, heeft dubbele lekgootjes met een zacht fleecerandje en sluit met klittenband. 

De drukknoopjes van de inleggers klikken ook in andere overbroekjes, zoals Buttons, Petit Lulu en WeeCare. De kleine inlegger van Tickle Tots heeft drie knoopjes, waarbij het middelste knoopje dan in het overbroekje van een ander merk geklikt kan worden. De grote inlegger heeft twee drukknoopjes en kan alleen scheef vastgeklikt worden in andere merken, of los gebruikt worden. De ervaring is dat ook losse inleggers over het algemeen prima op hun plek blijven.

Benieuwd naar alle producten van Tickle Tots? Bekijk dan onze merkenpagina eens. 

Alle gebruikte materialen van Tickle Tots hebben het OEKO-TEX certificaat, en zijn dus getest op gevaarlijke stoffen en veilig verklaard. Voor elke 1.000 luiers die Tickle Tots produceert wordt er in het Verenigd Koninkrijk een boom geplant. 

Page Speed