SoftBums

SoftBums luiers

SoftBums heeft twee modellen luiers; de Echo en de Omni. Beide luiers maken gebruik van het innovatieve en gepatenteerde Slide-2-Size systeem. Met dit systeem kunnen de beenelastieken traploos versteld worden, waardoor de luiers altijd perfect aansluiten en passen van ongeveer 2 tot 15 kg. SoftBums luiers zitten bij zowel pasgeborenen als peuters altijd perfect! 

SoftBums Echo

De SoftBums Echo luier is een SIO luier met een ultra-slanke pasvorm. De luier kan zelfs onder een spijkerbroek gedragen worden. Omdat de luier zo slank mogelijk gehouden is, kan er maar een beperkte hoeveelheid absorptiemateriaal ingelegd worden. De luier is hierdoor vooral geschikt voor gebruik overdag.

SoftBums Omni

De SoftBums Omni luier is niet alleen een SIO luier, maar kan ook gebruikt worden als pocketluier of overbroekje. De Omni is wat breder en groter dan de Echo, waardoor er meer inleggers in passen. Deze luier is geschikt voor gebruik bij grote plassers en tijdens autoritten en slaapjes.

SoftBums Pods

Er zijn verschillende inleggers verkrijgbaar voor de SoftBums luiers. Deze pods zijn verkrijgbaar in een Stay Dry variant van microvezel met fleece en een bamboe variant. Er zijn korte inleggers, lange inleggers en een dubbele inlegger; de one size super pod. Deze laatste neemt het meeste vocht op.
Page Speed