GroVia

GroVia SIO luiers

Het SIO systeem van GroVia bestaat uit een overbroekje met een inlegger. De overbroekjes zijn verkrijgbaar in effen kleuren en in prints en zijn verstelbaar in maat. Door de drukknoopjes op de voorkant op elkaar te klikken kun je het broekje verstellen van ongeveer 3,5 tot 14 kg. Het broekje is hierdoor al vlak na de geboorte te gebruiken. De overbroekjes zijn verkrijgbaar met klittenband en drukknoopjes. Ze worden over het algemeen gebruikt in combinatie met de GroVia SIO inleggers. Deze klik je op de drukknoopjes aan de binnenkant van het broekje, waardoor je de luier daarna makkelijk als één geheel aan en uit kunt doen. Bij een verschoning hoef je alleen de gebruikte inlegger eruit te halen en er weer een schone in te klikken. Het is wel verstandig om twee overbroekjes af te wisselen, zodat er steeds eentje kan luchten tussen twee verschoningen in.

De inleggers zijn verkrijgbaar in twee versies. Er is een inlegger van biologisch katoen beschikbaar, en een inlegger van microvezel. Wil je natuurlijk materiaal aan de billen dan kies je het beste voor de katoenen versie. Heb je graag een droog gevoel, of vind je een snelle droogtijd aan de waslijn handig, dan is de microvezel optie een goede. Deze heeft een zachte fleece laag aan de bovenkant. De inleggers worden per twee stuks verkocht. 

De producten van GroVia hebben het OEKO-TEX keurmerk, de biologisch katoenen inleggers hebben bovendien een GOTS certificaat.

Bekijk voor alle GroVia producten onze GroVia pagina.

Page Speed