Candies Inleggers

Candies Inleggers Bubblebubs

De Candies inleggers kunnen in de Candies overbroekjes geklikt worden, om zo een snap-in-one luier te creëren. Ze kunnen echter ook los in andere luiers en overbroekjes gelegd worden.

Candie Trifold

De Candie Trifold bestaat uit twee lagen bamboe van een zware kwaliteit. Er is bamboe gebruikt van 450 gram, dit is een stuk dikker dan het meestal gebruikte bamboe. De middelste baan bevat een zachte fleece laag voor een droog gevoel. De trifold kan in drieën gevouwen worden en in een Candie overbroekje geklikt worden met de twee drukknoopjes. De Trifold is 30x33 cm groot.

Candie Booster

De Candie Booster bestaat uit drie lagen bamboe van dezelfde kwaliteit als de Trifold. De booster is 10 x 33 cm. 

Candie Booster Set

De Candie Booster Set bestaat uit een Candie Trifold en een Candie Booster. Met een combinatie van deze twee inleggers heb je een goed absorptievermogen om van je Candie overbroekje een fijne SIO luier te maken.

Materiaal

Zowel de trifold als de booster bestaan uit 70% bamboe en 30% katoen. De trifold heeft daarnaast één baan met een 100% polyester fleece laag. 

De inleggers mogen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger. Drogen aan de lijn is beter voor het milieu en beter voor de producten. Ze krimpen dan minder en gaan langer mee.

Page Speed