Bubblebubs

Bubblebubs Candies SIO luiers

Candies van Bubblebubs zijn innovatieve snap-in-one (SIO) luiers. Ze zijn te gebruiken van geboorte tot zindelijkheid, zonder de soms hinderlijke drukknoopjes op de voorkant te hebben. Het broekje bestaat uit een dubbele rij drukknoopjes dat van de zij van je kindje helemaal tot op de billen loopt. De voorkant van het overbroekje wordt op deze rij drukknoopjes geklikt. Door de drukknoopjes verder naar achteren vast te maken, verklein je automatisch ook de beenopening. De luier is hiermee te gebruiken voor kindjes van 4 kg tot ongeveer 15 kg. De broekjes zijn samen met de Candie inleggers te gebruiken als SIO luier, maar kunnen ook prima gebruikt worden als overbroekje over de meeste voorgevormde luiers.

Door dit unieke sluitsysteem hoef je nooit van tevoren de luier op maat te maken. Je sluit de luier eenvoudig op de juiste stand rond je kindje. Hartstikke makkelijk!

De binnenkant is gemaakt van een zachte fleecelaag en aan de achterzijde zijn twee drukknoopjes naast elkaar geplaatst, waar je de bijbehorende SIO inlegger op kunt klikken.

Materiaal

100% polyester (met fleece en PUL)

Hoe doe je een Candie luier aan?

Page Speed