Inleggers

 1. Bamboolik voorgevormde DUO inlegger
  Bamboolik Voorgevormde Inlegger Bamboe/Fleece DUO
  Special Price € 9,56 Regular Price € 11,95
 2. Korte inlegger DUO Bamboolik
  Bamboolik Korte Inlegger Bamboe/Fleece DUO
  Special Price € 5,56 Regular Price € 6,95
 3. Voorgevormde biologisch katoenen inlegger Bamboolik
  Bamboolik Voorgevormde Inlegger Biokatoen DUO
  Special Price € 9,95 Regular Price € 12,95
 4. Biologisch katoenen booster Bamboolik
  Bamboolik Lange Inlegger biokatoen DUO
  Special Price € 6,95 Regular Price € 9,95

Bamboolik inleggers

Bamboolik DUO inlegger mogelijkhedenBamboolik heeft drie soorten inleggers. De voorgevormde inlegger is speciaal gemaakt om onder de flapjes van de One Size en XL overbroekjes te steken. Deze voorgevormde Bamboolik inlegger heeft ook een pocketopening aan de achterkant, waar de korte of lange booster van Bamboolik ingestoken kan worden voor extra absorptie. Deze pocketopening is vrij ruim en in principe passen hier allerlei boosters van diverse merken in. Bij jonge baby's kan de voorgevormde inlegger ook op een andere manier gebruikt worden, namelijk als vouwluier. De inlegger is achteraan breed genoeg om bij jonge kindjes om de buik heen te vouwen en met een Snappi vast te zetten op de voorkant van de inlegger. Als je kindje wat ouder is en de inlegger niet meer gevouwen kan worden, dan vouw je de inlegger vooraan een stukje dubbel. Op deze manier kan hij nog steeds onder de flapjes gestoken worden. Vanaf ongeveer 8 kg kun je de inlegger languit gebruiken. 

Fleece, bamboe of biologisch katoen?

De Bamboolik inleggers zijn verkrijgbaar in drie verschillende versies. Een bamboe/fleece versie en een biologisch katoenen versie. De inleggers van bamboe/fleece hebben allemaal een kant van bamboe en een kant van fleece. Het fleece geeft een droog gevoel aan de billen van je kindje en is ideaal voor kindjes die last hebben van het natte gevoel van de meeste wasbare luiers. De bamboe kant is natuurlijker en geeft een nat gevoel wanneer er eenmaal in de luier is geplast. Kindjes worden zich hiermee eerder bewust van hun plasgedrag. Ook voor kindjes die gevoelig reageren op fleece is de bamboe kant een fijne optie.

De biologisch katoenen versie bestaat aan beide kanten uit biologisch katoen en geeft altijd een wat natter gevoel. Deze inlegger bestaat volledig uit natuurlijke materialen.

Materiaal

Bamboe/fleece inleggers:

Bamboelaag: 80% bamboe en 20% polyester

Binnenkant en StayDry laag: 100% polyester

Biokatoenen inleggers: 100% biologisch katoen

Alle gebruikte materialen van Bamboolik bevatten het OEKO-TEX 100 certificaat.