SoftBums

 1. Omni Love SoftBums
  Omni Love
  Waardering:
  95%
  € 26,95
 2. Omni Babyblauw
  Omni Babyblauw
  Waardering:
  95%
  € 24,95
 3. Omni Amerika
  Omni Amerika
  Waardering:
  95%
  € 26,95
 4. Omni Bruin
  Omni Bruin
  Waardering:
  95%
  € 24,95
 5. Omni Graffiti
  Omni Graffiti
  Waardering:
  95%
  € 26,95

SoftBums luiers

SoftBums Omni pocketluiers zijn ontzettend slanke luiers, zelfs bij pasgeborenen! Ze hebben een fleece binnenkant, waardoor je kindje een droog gevoel heeft. Ook wanneer er in de luier is geplast. Aan de achterkant zit een ruime pocketopening waar eenvoudig één of meerdere boosters in geschoven kunnen worden. De luier is echter ook voorzien van een drukknoopje, waardoor de luier te gebruiken is als SIO (snap-in-one) luier. Je kunt er de bijbehorende inleggers inklikken, maar ook de inleggers van Buttons, Petit Lulu en WeeCare. De luier wordt leeg geleverd. 

Uniek Slide-2-Size systeem

Uitleg slide-2-sizeDeze luiers zijn op een unieke manier verstelbaar in maat. Ze worden verkleind met behulp van het Slide-2-Size systeem en bevatten in tegenstelling tot de meeste andere One Size luiers geen drukknoopjes op de voorkant. In feite verkort, of verleng je de beenelastieken, waarbij de stof van de luier automatisch wat opkrult of verder uitstrekt. De luier is hierdoor al bij heel kleine baby's mooi passend te maken, maar past ook nog bij kindjes die bijna zindelijk zijn. In principe is de luier te verstellen van 2 tot 15 kg. 

Materiaal

100% polyester met PUL


Over SoftBums

SoftBums is een Amerikaanse producent van wasbare luiers. De luiers van SoftBums staan bekend om hun uiterst slanke pasvorm en de revolutionaire manier van het op maat maken van de luier. SoftBums luiers worden op maat gemaakt door de slide-2-size technologie, waarmee de beenelastieken verlengd en verkort kunnen worden. Dus geen striemen en geen dubbel gevouwen stof aan de voorkant! Je vindt al onze SoftBums producten op de merkenpagina.

Page Speed