Milovia

Milovia Pocketluiers

Milovia pocketluiers worden compleet geleverd, met twee verschillende boosters. Er wordt een maat S microvezel inlegger meegeleverd en een maat M microvezel inlegger. Deze inleggers, zijn net als andere Milovia inleggers ook los verkrijgbaar.  De luiers zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 3,5 tot 16 kg. De luiers sluiten allemaal met drukknoopjes en zijn verkrijgbaar in vrolijke prints. Milovia levert twee verscillende versies als pocketluier. De Fleece pocketluier en de CoolMax pocketluier.

CoolMax of Fleece aan de binnenkant?

Het verschil zit hem bij deze luiers aan de binnenkant. De fleece pocketluier heeft een binnenkant van zacht fleece. Dit voelt relatief droog, ook als een kindje erin geplast heeft. De CoolMax binnenkant zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Deze stof wordt ook veel gebruikt bij sportkleding. De stof voelt wat koeler aan en wanneer een kindje plast voelt de stof vochtig. Bij warm weer voelt een CoolMax luier net wat luchtiger dan een fleece luier, hoewel beide typen luiers koeler aanvoelen dan een wegwerpluier. Is je kindje al wat ouder en vind je het belangrijk dat je kindje zich bewust is van zijn of haar plasgedrag, dan is de CoolMax luier een goede optie. Vind je een droog gevoel juist belangrijk, kies dan voor de fleece optie. 

Bekijk al onze Milovia producten op de Milovia pagina. Alle gebruikte materialen van Milovia hebben het OEKO-TEX 100 certificaat.

Page Speed