Bubblebubs

Candies Overbroekjes

De Candie overbroekjes van Bubblebubs zijn prachtige en innovatieve overbroekjes die verstelbaar zijn in maat van ongeveer 4 tot 15 kg. In tegenstelling tot de meeste One Size overbroekjes, hebben ze geen verkleinknoopjes aan de voorkant, maar sluiten ze met een dubbele rij drukknoopjes op de zij- of achterkant van het broekje. Het broekje hoeft dus nooit van tevoren op de juiste maat ingesteld worden. Door het broekje op de juiste manier rond de taille te sluiten, verklein je automatisch de beenopeningen en creëer je een perfect passend overbroekje. Super makkelijk!

De Candies zijn te gebruiken als snap-in-one (SIO) luier met de bijbehorende Candie Trifold of Candie Booster set. Deze inleggers zijn gemaakt van een zware kwaliteit bamboe, waardoor de luiers veel absorptievermogen hebben. Candies zijn ook uitstekend te gebruiken over diverse voorgevormde luiers.

De overbroekjes hebben een zachte binnenkant van fleece en een waterresistente PUL buitenkant. Aan de achterzijde zitten aan de binnenkant twee drukknoopjes om de Candies Trifold in te kunnen klikken. 

Materiaal

100% polyester met fleece en PUL

Deze overbroekjes kunnen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger. Houd er wel rekening mee dat drogen aan de lijn beter is voor de levensduur van de artikelen.