Anavy

Anavy voor Newborns

Anavy produceert voorgevormde luiers en wolbroekjes speciaal voor pasgeborenen.

De voorgevormde newborn luiertjes van Anavy passen bij kindjes van ongeveer 2 tot 6 kg. De luiers worden geleverd met een extra bamboe booster, voor meer absorptievermogen. Deze Anavy newborn luiers worden gemaakt met klittenband of drukknoopjes. De versie met de drukknoopjes heeft een extra drukknoopje waarmee een uitsparing voor de navel gecreëerd kan worden. Hierdoor kunnen de luiers met een gerust hart al direct na de geboorte gebruikt worden. Over de luiers moet nog een overbroekje of wolbroekje.  

De newborn wolbroeken van Anavy met sluiting bestaan uit twee lagen wol en een katoenen buitenlaag met print. Ze zijn verstelbaar in maat door middel van de drukknoopjes op de voorkant en passen van ongeveer 3 tot 6 kg. De wolbroekjes zijn verkrijgbaar in een sluiting met drukknopen of klittenband. De binnenkant van deze wolbroek bestaat uit 100% merinowol. De buitenkant is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan.

Alle wolbroeken van Anavy moeten met de hand gewassen worden of op een koud wolwasprogramma in de wasmachine. Gebruik hiervoor wolwasmiddel of babyshampoo. Deze wolbroeken mogen niet in de droger. Wolbroekjes dienen elke keer na het wassen gelanoliseerd te worden, dit is gemiddeld om de twee tot vier weken.

Page Speed